Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
4 ст. л. оливкової олії
3 зубчики часнику, дрібно нарізані
1.2 кг диких грибів
3 ст. л. грубо нарізаної петрушки
1 маленький чилі, дрібно нарізаний (за бажанням)
8 прямокутників готового листкового тіста, близько 20x20 см
1 цибулина
Приготування:
3 речі, які в Японії нормальні,а в Україні викликають шок: чому японці не телефонують батькам
"Іспанський сором у школі": вчителька розкритикувала батьківські збори, змушують дорослих грати
Мобілізація набере обертів: кому загрожує втрата броні та відстрочки
Радіти чи плакати: як зміняться пенсії у 2026 році
1. Розігріваємо духовку до 220 градусів.
2. Нагріваємо олію в сковороді, додаємо часник і гриби, обсмажуємо на високій температурі протягом 3-4 хвилин. Приправляємо сіллю і меленим чорним перцем і посипаємо петрушкою. Відкладаємо в сторону, щоб охолодитися.
3. Змащуємо одну сторону кожного аркуша тесту оливковою олією.
4. Розміщуємо один лист тіста поверх іншого, щоб створити два шари тіста, потім викладаємо чверть грибної суміші в центр тіста.
5. Збираємо куточки тіста, щоб створити кишеньку і закріплюємо його цибулею. Змащуємо оливковою олією і кладемо на деко.
6. Повторюємо цей процес з рештою тестом і грибною сумішшю.
7. Випікаємо булочки протягом 10-12 хвилин або поки тісто не буде готове.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт гарбузової запіканки з ароматним шавлієм і ковбасами.