Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин-1 годину
Порції: 4
Інгрідієнти:
50 г масла
6 якісних ковбас
1 цибулина
3 цибулі-шалот
2 зубчики часнику
1 ст. л. нарізаного свіжого мудреця
1 невелика гарбуз, очищена
1 ст. л. білого винного оцту
1 ч. л. цукру
200 г подрібнених консервованих помідорів
400 г консервованих бобів, осушених, промитих
500 мл курячого бульйону
сіль і мелений чорний перець
2 ст. л. свіжої петрушки для подачі
Приготування:
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
"Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Нагріваємо половину масла у великій каструлі на середньому вогні і обсмажуємо ковбаски протягом 4-5 хвилин або до золотистого кольору.
3. Додаємо масло, цибулю та цибулю-шалот і обсмажуємо протягом трьох хвилин. Додаємо листя часнику і шавлії і варимо ще три хвилини, добре помішуючи.
4. Додаємо гарбуз і перемішуємо суміш, поки вона не буде добре скомбінована. Збільшуємо температуру і додаємо білий винний оцет. Продовжуємо готувати, поки більша частина рідини не випарується.
5. Додаємо цукор, помідори, боби і бульйон і приправляємо до смаку сіллю і свіжомеленим чорним перцем.
6. Доводимо суміш до кипіння, потім ставимо каструлю в духовку на годину.
7. Щоб подавати, викладаємо запіканку в дві великі миски і посипаємо петрушкою.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт збитих вершків з вином і цукром.