Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 4

Інгрідієнти:

4 лимонних пісочних печива
110 мл солодкого вермуту
250 мл подвійних вершків
4 ст. л. цукрової пудри
8 ст. л. лимонного сиру
2 ст. л. мигдалю, підсмаженого
2 гілочки свіжої м'яти

Приготування:

Популярні новини зараз

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

1. Кладемо бісквіт на дно кожного з чотирьох склянок. Поливаємо по одній столовій ложці солодкого вермуту в кожен стакан.

2. Наливаємо вершки в миску і додаємо цукрову глазур. Збиваємо вершки до утворення м'яких піків. Додаємо залишки солодкого вермута. Додаємо лимонний сир.

3. Поміщаємо вершкову суміш у кожну із склянок. Верх прикрашаємо пластівцями мигдалю і гілочкою м'яти. Подаємо охолодженим.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт неймовірно ніжного томатного крем-супу.