Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 4

Інгрідієнти:

4 лимонних пісочних печива
110 мл солодкого вермуту
250 мл подвійних вершків
4 ст. л. цукрової пудри
8 ст. л. лимонного сиру
2 ст. л. мигдалю, підсмаженого
2 гілочки свіжої м'яти

Приготування:

Популярні новини зараз

Від мобілізації в Україні захистили нові категорії: кого не забере ТЦК

Ситуація на межі колапсу: восени українці можуть залишитись без газу

Заплатити мають всі: українців попередили про важливий податок, готуйте 5280 гривень

Вагітність від 15-річного коштувала міністерці Ісландії у справах дітей посади: правда спливла через 30 років

Показати ще

1. Кладемо бісквіт на дно кожного з чотирьох склянок. Поливаємо по одній столовій ложці солодкого вермуту в кожен стакан.

2. Наливаємо вершки в миску і додаємо цукрову глазур. Збиваємо вершки до утворення м'яких піків. Додаємо залишки солодкого вермута. Додаємо лимонний сир.

3. Поміщаємо вершкову суміш у кожну із склянок. Верх прикрашаємо пластівцями мигдалю і гілочкою м'яти. Подаємо охолодженим.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт неймовірно ніжного томатного крем-супу.