Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4-6
Інгрідієнти:
оливкова олія
200 г бекону або пісного бекону
2 великі моркви, очищені і грубо нарізані
6 стебел селери, підрізані і грубо нарізані
6 зубчиків часнику, тонко нарізані
2 цибулини, грубо нарізані
2 картоплі
1 ст. л. томатного пюре
400 г помідорів
0,75 л соєвого соусу
3 кабачка
1 велика жменька макаронів
Для подачі:
1 невелика свіжа петрушка, листя дрібно нарізані
100 г пармезану
Приготування:
В Україні змінюють "заморожені" тарифи: які послуги подорожчали більше за інші, є і 60% росту
Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
1. Нагріваємо олію у великій каструлі на середньому вогні. Додаємо бекон і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин або до готовності.
2. Додаємо моркву, селеру, часник і цибулю і обсмажуємо протягом 4-5 хвилин. Додаємо картоплю і обсмажуємо протягом 4-5 хвилин, періодично помішуючи.
3. Перемішуємо в томатному пюре і смажимо протягом 1 хвилини, потім додаємо помідори і бульйон і доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь, потім обережно кип'ятимо протягом 30 хвилин.
4. Додаємо кабачки і супову пасту і повертаємо до кипіння. Зменшуємо вогонь, накриваємо каструлю кришкою, потім тушкуємо протягом 5-8 хвилин або поки макарони не стануть м'якими.
5. Для подачі наливаємо суп в миски, потім посипаємо петрушкою і пармезаном.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт чорничних кексів з бананом і корицею.