Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 20 шт.
Інгрідієнти:
200 г темного шоколаду (не менше 70% какао)
50 г рисової крупи
40 г солоного попкорну
50 г сушеної журавлини
50 г великого зефіру
Приготування:
Коридор затемнень 14–29 березня 2025 року: що чекає на всі знаки Зодіаку в цей складний період
Українцям можуть анулювати частину боргів за комуналку: кому і за якої умови
В Україні кардинально змінюють пенсійні правила: які періоди не зарахують до стажу з 2025 року
Без документів — під арешт: ТЦК готують масштабні перевірки українців
1. Викладаємо квадратну форму для випічки розміром 20 см двома шарами плівки.
2. Розтоплюємо шоколад в теплостійкій мисці над каструлькою з ледь киплячою водою, стежачи за тим, щоб дно чаші не стосувалося води.
3. Між тим, додаємо рисові злаки, попкорн, журавлину і зефір в миску і добре перемішуємо.
4. Поки шоколад ще теплий, швидко виливаємо його на суміш злаків і перемішуємо гумовим шпателем.
5. Переносимо суміш у форму. Накриваємо плівкою і ставимо в холодильник мінімум на 2 години.
6. Розрізаємо на 20 квадратів. Батончики будуть зберігатися до тижня в холодильнику.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт картопляного салату.