Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 20 шт.
Інгрідієнти:
200 г темного шоколаду (не менше 70% какао)
50 г рисової крупи
40 г солоного попкорну
50 г сушеної журавлини
50 г великого зефіру
Приготування:
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
1. Викладаємо квадратну форму для випічки розміром 20 см двома шарами плівки.
2. Розтоплюємо шоколад в теплостійкій мисці над каструлькою з ледь киплячою водою, стежачи за тим, щоб дно чаші не стосувалося води.
3. Між тим, додаємо рисові злаки, попкорн, журавлину і зефір в миску і добре перемішуємо.
4. Поки шоколад ще теплий, швидко виливаємо його на суміш злаків і перемішуємо гумовим шпателем.
5. Переносимо суміш у форму. Накриваємо плівкою і ставимо в холодильник мінімум на 2 години.
6. Розрізаємо на 20 квадратів. Батончики будуть зберігатися до тижня в холодильнику.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт картопляного салату.