Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 20 шт.
Інгрідієнти:
200 г темного шоколаду (не менше 70% какао)
50 г рисової крупи
40 г солоного попкорну
50 г сушеної журавлини
50 г великого зефіру
Приготування:
ТЦК змінили тактику пошуку ухилянтів: на яких оголошеннях ловлять українців
Українцям масово повертають гроші за комуналку: терміново перевірте усі квитанції
Судний день або масовий психоз 5 липня: пророцтво "нової Ванги" змушуєте нервувати, починається вже
Пенсіонерам докинуть 1000 грн до пенсії: кому доплачуватимуть щомісяця
1. Викладаємо квадратну форму для випічки розміром 20 см двома шарами плівки.
2. Розтоплюємо шоколад в теплостійкій мисці над каструлькою з ледь киплячою водою, стежачи за тим, щоб дно чаші не стосувалося води.
3. Між тим, додаємо рисові злаки, попкорн, журавлину і зефір в миску і добре перемішуємо.
4. Поки шоколад ще теплий, швидко виливаємо його на суміш злаків і перемішуємо гумовим шпателем.
5. Переносимо суміш у форму. Накриваємо плівкою і ставимо в холодильник мінімум на 2 години.
6. Розрізаємо на 20 квадратів. Батончики будуть зберігатися до тижня в холодильнику.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт картопляного салату.