Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 20 шт.

Інгрідієнти:

200 г темного шоколаду (не менше 70% какао)
50 г рисової крупи
40 г солоного попкорну
50 г сушеної журавлини
50 г великого зефіру

Приготування:

Популярні новини зараз

Українцям платитимуть подвійні пенсії: чиї гаманці стануть удвічі товщі

Європа почне повертати Україні ухилянтів? Німеччина депортує першого

Заберуть житло, і речі зібрати не встигнете: через які борги українці ризикують опинитись на вулиці

Технічний збій чи привід для хвилювання: чому "Резерв+" перетворює українців на порушників

Показати ще

1. Викладаємо квадратну форму для випічки розміром 20 см двома шарами плівки.

2. Розтоплюємо шоколад в теплостійкій мисці над каструлькою з ледь киплячою водою, стежачи за тим, щоб дно чаші не стосувалося води.

3. Між тим, додаємо рисові злаки, попкорн, журавлину і зефір в миску і добре перемішуємо.

4. Поки шоколад ще теплий, швидко виливаємо його на суміш злаків і перемішуємо гумовим шпателем.

5. Переносимо суміш у форму. Накриваємо плівкою і ставимо в холодильник мінімум на 2 години.

6. Розрізаємо на 20 квадратів. Батончики будуть зберігатися до тижня в холодильнику.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт картопляного салату.