Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інгрідієнти:
Для наповнення сендвіча:
250 г сиру, тертого
2 яєчних жовтка
1 ст. л. Вустерширського соусу
1 ч. л. гірчичного порошку
Для сендвіча:
4 скибочки тонкого білого хліба (квадрат)
4 тонких скибочки приготовленої шинки
оливкова олія
Приготування:
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати
Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
1. Поміщаємо всі інгредієнти для наповнення сендвіча (за винятком крему) в кухонний комбайн і збиваємо до однорідності.
2. Накриваємо чотири скибочки хліба тонким шаром сирної суміші майже до краю, поміщаємо шматочок шинки зверху, а потім, нарешті, ще один шматочок хліба на шинку. Щільно натискаємо вниз, а потім повторюємо процес для другого сендвіча.
3. Нагріваємо велику, антипригарну сковорідку до середньої температури і обсмажуємо сендвічі в сухий каструлі до чудово золотисто-коричневого кольору і кірки з кожної сторони - приблизно дві хвилини з кожного боку.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт креветок з часником.