Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгрідієнти:
4 ст. л. оливкової олії
3 зубчики часнику, нарізані
2 чилі
1 ст. л. копченої паприки
½ цибулини, дрібно нарізані
300 г креветок, розморожені
Приготування:
В Україні вводять колективну відповідальність: єдине житло відберуть через борги родичів
Пенсійний фонд припиняє виплату пільг: хто залишиться без підтримки
Ці 7 порушень стають підставою для розшуку ТЦК: перевірте чи є ви у списку
На руки не дадуть, але можна отоварити: пенсіонери отримають додаткову тисячу гривень – на що дозволять витратити
1. Нагріваємо масло на повільному вогні і додаємо часник, чилі, паприку і цибулю. Готуємо поки цибуля не стане м'яким, без якого-небудь кольору.
2. Додаємо креветки до каструлі і злегка збільшуємо вогонь. Варимо протягом 5-10 хвилин.
3. Подаємо з хрустким хлібом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт біскотті з вишнею та фундуком.