Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгрідієнти:
4 ст. л. оливкової олії
3 зубчики часнику, нарізані
2 чилі
1 ст. л. копченої паприки
½ цибулини, дрібно нарізані
300 г креветок, розморожені
Приготування:
Гороскоп на сьогодні 27 серпня: фінанси дів, стосунки терезів та розчарування риб
З 1 вересня стартує виплата нової допомоги
Пенсії за новими правилами: кожен українець отримає виплати
Пенсіонерам виплатять допомогу: суми різні, але солідні
1. Нагріваємо масло на повільному вогні і додаємо часник, чилі, паприку і цибулю. Готуємо поки цибуля не стане м'яким, без якого-небудь кольору.
2. Додаємо креветки до каструлі і злегка збільшуємо вогонь. Варимо протягом 5-10 хвилин.
3. Подаємо з хрустким хлібом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт біскотті з вишнею та фундуком.