Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
4 маленькі курячі грудки
150 мл вершків
Для маринаду:
1 ст. л. вустерширського соусу
1 ст. л. меду
1 ст. л. паприки
1 ст. л. зернистої гірчиці
Для подачі:
молодий шпинат
варений рис, приготовлений
дикий рис, приготовлений
Приготування:
Зимові канікули і відключення світла: скільки будуть відпочивати виші
Пенсіонери втратять "вікові" надбавки: кому скасують бонус у 2026 році
Платіжки за світло зростуть: тарифи піднімуть у два етапи
Соцпрацівники ходитимуть по домівках: до кого прийдуть з перевіркою
1. Кладемо курячі грудки на чисту робочу поверхню. Накриваємо плівкою і акуратно відбиваємо з допомогою качалки або м'ясного молотка до 1 см.
2. Змішуємо інгредієнти маринаду на великій плоскій сковороді, потім злегка приправляємо кожне куряче філе з допомогою суміші приправ. Залишаємо маринувати якийсь час, якщо дозволяє час.
3. Нагріваємо велику антипригарну сковорідку. Додаємо трохи олії і обережно обсмажуємо курячі грудки трохи менше двох хвилин з кожного боку.
4. Видаляємо надлишки масла з каструлі з допомогою кухонного паперу, потім додаємо вершки в глечик і змішуємо з залишками паприки.
5. Наливаємо вершки з паприкою в каструлю навколо курки. Трохи тушкуємо. Подаємо з молодим шпинатом і сумішшю вареного рису і дикого рису.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт овочевого супу з смаженими ковбасками.