Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

4 маленькі курячі грудки
150 мл вершків
Для маринаду:
1 ст. л. вустерширського соусу
1 ст. л. меду
1 ст. л. паприки
1 ст. л. зернистої гірчиці
Для подачі:
молодий шпинат
варений рис, приготовлений
дикий рис, приготовлений

Приготування:

Популярні новини зараз

Продуктовий кошик у США та Україні: блогер показав, де дешевші ціни

"На піку свого розвитку": війна в Україні входить у нову фазу

Хто отримає +4200 грн до пенсії: 2 категорії щасливчиків

Повістки для студентів: хто зустрінеться з ТЦК

Показати ще

1. Кладемо курячі грудки на чисту робочу поверхню. Накриваємо плівкою і акуратно відбиваємо з допомогою качалки або м'ясного молотка до 1 см.

2. Змішуємо інгредієнти маринаду на великій плоскій сковороді, потім злегка приправляємо кожне куряче філе з допомогою суміші приправ. Залишаємо маринувати якийсь час, якщо дозволяє час.

3. Нагріваємо велику антипригарну сковорідку. Додаємо трохи олії і обережно обсмажуємо курячі грудки трохи менше двох хвилин з кожного боку.

4. Видаляємо надлишки масла з каструлі з допомогою кухонного паперу, потім додаємо вершки в глечик і змішуємо з залишками паприки.

5. Наливаємо вершки з паприкою в каструлю навколо курки. Трохи тушкуємо. Подаємо з молодим шпинатом і сумішшю вареного рису і дикого рису.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт овочевого супу з смаженими ковбасками.