Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
1 ст. л. рослинного масла
1 цибуля, нарізана
450 г моркви
1 ч. л. земляний коріандр
1,2 літра рослинного бульйону
великий пучок свіжого коріандру, грубо нарізаний
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
1. Нагріваємо олію у великій каструлі і додаємо цибулю і моркву. Готуємо протягом 3-4 хвилин до початку розм'якшення.
2. Перемішуємо з меленим коріандром.
3. Додаємо овочевий бульйон і доводимо до кипіння. Варимо на повільному вогні, поки овочі не стануть м'якими.
4. Збиваємо ручним блендером до однорідності. Розігріваємо в чистій каструлі, перемішуємо зі свіжим коріандром і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт справжньої медової пахлави.