Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 8
Інгрідієнти:
125 г масла або маргарину
125 г цукру
2 яйця
125 г борошна
збиті подвійні вершки, для подачі
Приготування:
Кого заберуть в армію у січні 2026 року: повний список категорій
Соцвиплати перетворяться на борг: кого змусять повернути гроші
ПриватБанк бере плату за те, що раніше було безкоштовним
Нові зміни від "Київстар" та Vodafone: що готують для користувачів
1. Нагріваємо духовку до 180 градусів.
2. На дві форми для випічки розміром 18 см кладемо пергамент.
3. Збиваємо масло і цукор разом до однорідності.
4. Збиваємо з яйцями.
5. Просіваємо борошно і перемішуємо з допомогою великої металевої ложки.
6. Суміш повинна мати м'яку консистенцію; якщо ні, додаємо трохи молока.
7. Поділяємо суміш між формами і обережно розподіляємо шпателем. Випікаємо протягом 20-25 хвилин. Даємо постояти протягом 5 хвилин.
8. Щоб склеїти два коржа разом використовуємо варення, лимонний сир або збиті вершки і ягоди.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт соковитої яловичини з перцем і листям салату.