Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 8
Інгрідієнти:
125 г масла або маргарину
125 г цукру
2 яйця
125 г борошна
збиті подвійні вершки, для подачі
Приготування:
Гороскоп на 23 листопада для всіх знаків Зодіаку: Близнюки рулюватимуть суботою, Скорпіонів все-таки виведуть із себе
Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
1. Нагріваємо духовку до 180 градусів.
2. На дві форми для випічки розміром 18 см кладемо пергамент.
3. Збиваємо масло і цукор разом до однорідності.
4. Збиваємо з яйцями.
5. Просіваємо борошно і перемішуємо з допомогою великої металевої ложки.
6. Суміш повинна мати м'яку консистенцію; якщо ні, додаємо трохи молока.
7. Поділяємо суміш між формами і обережно розподіляємо шпателем. Випікаємо протягом 20-25 хвилин. Даємо постояти протягом 5 хвилин.
8. Щоб склеїти два коржа разом використовуємо варення, лимонний сир або збиті вершки і ягоди.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт соковитої яловичини з перцем і листям салату.