Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгрідієнти:
2 стейка з філе яловичини близько 175 г
1 ч. л. кольорового перцю, грубо подрібненого
грубозернисті солоні пластівці
60 г натурального йогурту
½ ч. л. хрону (за смаком)
½ зубчики часнику
50 г зеленого листя салату
30 г грибів, нарізаних
½ червоної цибулі
1 ч. л. оливкової олії
сіль і мелений чорний перець
Приготування:
"Ощадбанк" змінив правила: кому треба терміново перевипустити картку
Нові правила зняття готівки: ПриватБанк повідомив про обмеження
Пенсіонерам подвоять доплати: хто отримає більше грошей
Українців попередили про масові перевірки: додому нагрянуть соцслужби
1. Натираємо стейки перцем і сіллю.
2. Змішуємо йогурт, соус з хрону і часник і приправляємо до смаку сіллю і свіжим меленим чорним перцем. Додаємо листя салату, гриби і більшу частину червоної цибулі і перемішуємо.
3. Нагріваємо олію в сковороді, додаємо стейки і смажимо на високій температурі протягом 2 хвилин або до коричневого кольору. Перевертаємо і готуємо ще 2 хвилини. Кладемо стейк на теплу тарілку і даємо охолонути кілька хвилин.
4. Кладемо листя салату в центр тарілки. Тонко нарізаємо стейки і укладаємо зверху. Прикрашаємо залишками червоної цибулі.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт пікантного соусу з манго.