Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2

Інгрідієнти:

2 стейка з філе яловичини близько 175 г
1 ч. л. кольорового перцю, грубо подрібненого
грубозернисті солоні пластівці
60 г натурального йогурту
½ ч. л. хрону (за смаком)
½ зубчики часнику
50 г зеленого листя салату
30 г грибів, нарізаних
½ червоної цибулі
1 ч. л. оливкової олії
сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня

Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ

Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати

Показати ще

1. Натираємо стейки перцем і сіллю.

2. Змішуємо йогурт, соус з хрону і часник і приправляємо до смаку сіллю і свіжим меленим чорним перцем. Додаємо листя салату, гриби і більшу частину червоної цибулі і перемішуємо.

3. Нагріваємо олію в сковороді, додаємо стейки і смажимо на високій температурі протягом 2 хвилин або до коричневого кольору. Перевертаємо і готуємо ще 2 хвилини. Кладемо стейк на теплу тарілку і даємо охолонути кілька хвилин.

4. Кладемо листя салату в центр тарілки. Тонко нарізаємо стейки і укладаємо зверху. Прикрашаємо залишками червоної цибулі.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт пікантного соусу з манго.