Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 20 шт.
Інгрідієнти:
4 яйця, тільки білі
340 г цукрової пудри
340 г мигдалю
30 мл лікеру амаретто
масло для змащування
Приготування:
Не субсидія і не пільги: українцям нарахують допомогу на оплату комуналки
Пенсія буде доступна лише одиницям: нові вимоги до мінімального стажу
ПФУ змінив правила виплат: як тепер перевірятимуть пенсіонерів
Новий предмет у школах обурив батьків: не довіряють вчителям
1. Розігріваємо духовку до 170 градусів.
2. У великій мисці збиваємо яєчні білки.
3. Змішуємо цукор і мигдаль.
4. Додаємо лікер амаретто і акуратно змішуємо, поки не отримаємо гладку пасту.
5. Змащуємо маслом форму для випікання.
6. Використовуючи чайну ложку, розміщуємо печиво на формі.
7. Випікаємо близько 15 хвилин до золотистого кольору. Залишаємо, щоб трохи охолонути, а потім подаємо або зберігаємо в герметичному контейнері.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт найніжнішого крем-брюле.