Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 20 шт.

Інгрідієнти:

4 яйця, тільки білі
340 г цукрової пудри
340 г мигдалю
30 мл лікеру амаретто
масло для змащування

Приготування:

Популярні новини зараз

В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 170 градусів.

2. У великій мисці збиваємо яєчні білки.

3. Змішуємо цукор і мигдаль.

4. Додаємо лікер амаретто і акуратно змішуємо, поки не отримаємо гладку пасту.

5. Змащуємо маслом форму для випікання.

6. Використовуючи чайну ложку, розміщуємо печиво на формі.

7. Випікаємо близько 15 хвилин до золотистого кольору. Залишаємо, щоб трохи охолонути, а потім подаємо або зберігаємо в герметичному контейнері.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт найніжнішого крем-брюле.