Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 20 шт.

Інгрідієнти:

4 яйця, тільки білі
340 г цукрової пудри
340 г мигдалю
30 мл лікеру амаретто
масло для змащування

Приготування:

Популярні новини зараз

Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв

Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня

Кінець епохи "бусифікації"? Для ТЦК готують важливі нововведення

Пенсіонерам, сім'ям з дітьми та людям з інвалідністю виплатять по 10 800 гривень: як отримати

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 170 градусів.

2. У великій мисці збиваємо яєчні білки.

3. Змішуємо цукор і мигдаль.

4. Додаємо лікер амаретто і акуратно змішуємо, поки не отримаємо гладку пасту.

5. Змащуємо маслом форму для випікання.

6. Використовуючи чайну ложку, розміщуємо печиво на формі.

7. Випікаємо близько 15 хвилин до золотистого кольору. Залишаємо, щоб трохи охолонути, а потім подаємо або зберігаємо в герметичному контейнері.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт найніжнішого крем-брюле.