Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 20 шт.

Інгрідієнти:

4 яйця, тільки білі
340 г цукрової пудри
340 г мигдалю
30 мл лікеру амаретто
масло для змащування

Приготування:

Популярні новини зараз

Українцям з бронюванням почали вручати повістки: чи можуть забрати ТЦК – пояснення юриста

Через аномальну погоду Україна залишиться без популярного фрукту

В Україні оновили важливий перелік для ВПО: від цього залежать виплати

Соціальні виплати, пільги та субсидія виплачуватимуться за новими правилами у 2025 році

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 170 градусів.

2. У великій мисці збиваємо яєчні білки.

3. Змішуємо цукор і мигдаль.

4. Додаємо лікер амаретто і акуратно змішуємо, поки не отримаємо гладку пасту.

5. Змащуємо маслом форму для випікання.

6. Використовуючи чайну ложку, розміщуємо печиво на формі.

7. Випікаємо близько 15 хвилин до золотистого кольору. Залишаємо, щоб трохи охолонути, а потім подаємо або зберігаємо в герметичному контейнері.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт найніжнішого крем-брюле.