Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10-30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
Для гарбузового різотто:
570 мл курячого бульйону
1 маленька цибулина, нарізана
12 свіжих листків шавлії, дрібно нарізаних
2 ст. л. оливкової олії
170 г рису різотто
250 г гарбуза
50 г масла
сіль і мелений чорний перець
Для прикраси:
шматок свіжого пармезану
Приготування:
Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня
Двохзонні електролічильники втратять сенс: споживачі можуть залишитися без 50% знижки
ПриватБанк виплатить 5000 гривень: як отримати гроші на картку
"Наступ по всьому фронту": Росія готується до масштабної атаки – експерт назвав міста, які опиняться під ударом
1. Нагріваємо бульйон майже до кипіння, а потім підтримуємо дуже низьку температуру. В окремій каструлі обсмажуємо цибулю в олії на повільному вогні. Додаємо подрібнений шавлій і варимо ще пару хвилин.
2. Додаємо рис і добре перемішуємо протягом декількох секунд. Готуємо, поки майже весь бульйон не википить. Додаємо гарбуз і ще трохи бульйону, і продовжуємо його додавати поки він не википить.
3. Коли різотто майже готове, нагріваємо олію в маленькій сковороді і швидко обсмажуємо листя шавлію до хрусткої скоринки - це займе всього кілька секунд.
4. Перемішуємо масло з різотто і добре приправляємо сіллю і перцем. Поділяємо на 4 тарілки і посипаємо листям шавлію. Зверху натираємо пармезан.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт лазаньї.