Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
Для бургерів:
540 г м'ясного фаршу з яловичини
25 г коріандру
1 цибуля, нарізана
1 ст. л. діжонської гірчиці
1 яєчний жовток
1 ст. л. оливкової олії
сіль і мелений чорний перець
Для подачі:
4 скибочки зрілого Чеддера
4 ст. л. майонезу
½ айсберга салату
4 чіабатти
1 червона цибуля, нарізана
1 помідор, нарізаний
"Території не повернемо": українців закликали готуватися до другої війни
Треба йти до ТЦК: жінкам надали чіткі терміни
Спишуть з картки всі гроші: у ПриватБанку терміново звернулися до всіх клієнтів
Замість 5000 — 9500 грн: українці можуть вдвічі збільшити пенсію - що треба знати
Приготування:
1. Поміщаємо всі інгредієнти для бургера в миску і перемішуємо. Використовуючи руки, оформляємо чотири котлетки однакового розміру.
2. Розігріваємо гриль. Смажимо котлети протягом 15 хвилин, повертаючи один раз.
3. Додаємо на кожен бургер по шматочку сиру до кінця часу приготування.
4. Перед подачею змішуємо майонез і салат. Розрізаємо чіабатту навпіл і підсмажуємо з обох сторін.
5. Викладаємо на чіабатту салат з майонезом, а потім шматочок томатів.
6. Кладемо котлету і сир на верх чіабатти, а потім шматочок червоної цибулі. Накриваємо бургери іншою половиною чіабати і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт лазаньї.