Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
4 великих картоплі
соняшникова масло для глибокого смаження
Для подачі
морська сіль
солодовий оцет
Приготування:
Банки посилять контроль за рахунками пенсіонерів: кому блокуватимуть картки
В Україні хочуть жорстко карати мобілізованих, які пішли у СЗЧ: що їм загрожує
ТЦК не матиме претензій: кому з українців дозволять оформити відстрочку з-за кордону
Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років
1. Очищаємо картоплю й нарізаємо її скибочками приблизно 1 см.
2. Нагріваємо эллектричну фритюрнецю до 130 градусів.
3. Обсмажуємо картоплю до трохи золотистого кольору і потім дістаємо з допомогою щілинної ложки.
4. Повторюємо процес з рештою чіпами.
5. Потім, повторно розігріваємо масло до 190 градусів. Смажимо чіпси повторно протягом 4-5 хвилин, або до хрусткої скориночки і золотисто-коричневого кольору.
6. Посипаємо морською сіллю і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт дхала: індійського супу-пюре.