Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
4 великих картоплі
соняшникова масло для глибокого смаження
Для подачі
морська сіль
солодовий оцет
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
1. Очищаємо картоплю й нарізаємо її скибочками приблизно 1 см.
2. Нагріваємо эллектричну фритюрнецю до 130 градусів.
3. Обсмажуємо картоплю до трохи золотистого кольору і потім дістаємо з допомогою щілинної ложки.
4. Повторюємо процес з рештою чіпами.
5. Потім, повторно розігріваємо масло до 190 градусів. Смажимо чіпси повторно протягом 4-5 хвилин, або до хрусткої скориночки і золотисто-коричневого кольору.
6. Посипаємо морською сіллю і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт дхала: індійського супу-пюре.