Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
250 г макаронів
40 г масла
40 г простого борошна
600 мл молока
250 г сиру Чеддер, тертий
50 г сиру Пармезан, дрібно тертий
Приготування:
Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
1. Готуємо макарони у великій каструлі з киплячою солоною водою протягом 8-10 хвилин. Зливаємо воду і відставляємо.
2. Розтоплюємо масло на середньому вогні в каструлі. Додаємо борошно і перемішуємо.
3. Поступово додаємо молоко, трохи за раз. Готуємо 10-15 хвилин до потовщеної, однорідної консистенції.
4. Між тим, попередньо розігріваємо гриль.
5. Знімаємо соус з плити, додаємо 175 г сиру і перемішуємо, поки він не буде добре скомбінований і розплавлений.
6. Додаємо макарони в соус і добре перемішуємо. Переносимо в глибоке зручне блюдо.
7. Посипаємо залишки чеддеру і пармезану і поміщаємо блюдо в духовку. Готуємо, поки сир не обсмажиться.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт спагетті Болоньєзе.