Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин - 1 годину
Порції: 2
Інгрідієнти:
500 г борошна
2 ч. л. солі
2 упаковки дріжджів
2 ст. л. оливкової олії
400 мл холодної води
оливкова олія
морська сіль
Гороскоп на сьогодні 29 травня: справи тельців, суперечки левів та напруження скорпіонів
Не просто літо, а зірковий старт: що готує червень знакам Зодіаку і чому цей місяць може все змінити
"Природа подає знаки": мольфарка вказала на небесні знамення, що свідчать про наближення миру
Пекельне літо: на Україну чекає нова хвиля аномальної спеки, прогноз погоди лякає
Приготування:
1. Поміщаємо борошно, сіль, дріжджі, оливкову олію і 300 мл води у велику миску. Акуратно перемішуємо рукою або дерев'яною ложкою, щоб сформувати тісто, потім вимішуємо тісто в мисці протягом п'яти хвилин, поступово додаючи воду, що залишилася.
2. Місимо тісто вручну в мисці приблизно п'ять хвилин.
3. Наносимо тісто на змащену маслом поверхню і продовжуємо замішувати ще п'ять хвилин. Повертаємо тісто в миску, прикриваємо і залишаємо піднятися до двох разів за розміром.
4. Викладаємо на 2 великих листа для випічки папір для випічки. Поділяємо тісто на дві частини. Викладаємо кожну порцію на лист для випічки, потім залишаємо на годину.
5. Розігріваємо духовку до 220 градусів. Змащуємо буханця хліба маслом, посипаємо дрібною морською сіллю, а потім випікаємо в духовці протягом 20 хвилин. При приготуванні, поливаємо невеликою кількістю оливкової олії і подаємо гарячим або теплим.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт піци маргарити.