Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин - 1 годину
Порції: 2
Інгрідієнти:
500 г борошна
2 ч. л. солі
2 упаковки дріжджів
2 ст. л. оливкової олії
400 мл холодної води
оливкова олія
морська сіль
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
"Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Приготування:
1. Поміщаємо борошно, сіль, дріжджі, оливкову олію і 300 мл води у велику миску. Акуратно перемішуємо рукою або дерев'яною ложкою, щоб сформувати тісто, потім вимішуємо тісто в мисці протягом п'яти хвилин, поступово додаючи воду, що залишилася.
2. Місимо тісто вручну в мисці приблизно п'ять хвилин.
3. Наносимо тісто на змащену маслом поверхню і продовжуємо замішувати ще п'ять хвилин. Повертаємо тісто в миску, прикриваємо і залишаємо піднятися до двох разів за розміром.
4. Викладаємо на 2 великих листа для випічки папір для випічки. Поділяємо тісто на дві частини. Викладаємо кожну порцію на лист для випічки, потім залишаємо на годину.
5. Розігріваємо духовку до 220 градусів. Змащуємо буханця хліба маслом, посипаємо дрібною морською сіллю, а потім випікаємо в духовці протягом 20 хвилин. При приготуванні, поливаємо невеликою кількістю оливкової олії і подаємо гарячим або теплим.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт піци маргарити.