Час підготовки: 2 години
Час приготування: не потрібно
Порції: 4-6
Інгрідієнти:
250 г маскарпоне
3 яйця, розділені
2 ст. л. цукрової пудри
100 г хрусткої нуги, нарізати вручну
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
1. Відокремлюємо яйця.
2. Кладемо жовтки і цукор в миску і збиваємо до повітряної консистенції.
3. Додаємо маскарпоне і продовжуємо збивати.
4. Додаємо нарізану нугу.
5. Додаємо збиті яєчні білки.
6. Змащуємо прямокутну форму пергаментним папером або фольгою.
7. Виливаємо суміш у форму.
8. Заморожуємо протягом декількох годин перед подачею на стіл.
9. Накладаємо морозиво на сервірувальне блюдо і прикрашаємо кавовими зернами і / або подрібненими фундуками.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт грецького салату.