Час підготовки: 2 години
Час приготування: не потрібно
Порції: 4-6

Інгрідієнти:

250 г маскарпоне
3 яйця, розділені
2 ст. л. цукрової пудри
100 г хрусткої нуги, нарізати вручну

Приготування:

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Показати ще

1. Відокремлюємо яйця.

2. Кладемо жовтки і цукор в миску і збиваємо до повітряної консистенції.

3. Додаємо маскарпоне і продовжуємо збивати.

4. Додаємо нарізану нугу.

5. Додаємо збиті яєчні білки.

6. Змащуємо прямокутну форму пергаментним папером або фольгою.

7. Виливаємо суміш у форму.

8. Заморожуємо протягом декількох годин перед подачею на стіл.

9. Накладаємо морозиво на сервірувальне блюдо і прикрашаємо кавовими зернами і / або подрібненими фундуками.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт грецького салату.