Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інгрідієнти:
4 великих яйця
75 мл соняшникової олії
½ червоної цибулі, дрібно нарізати
1 великий зелений перець, видалити насіння, дрібно нарізати
40 г капусти, подрібнити
1½ чайної ложки каджунской приправи
50 г шпинатного листя
морська сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Чоловіки можуть втратити бронювання: кому варто готуватись до мобілізації
Гороскоп на сьогодні, 18 квітня: п'ятниця змінить плани – фінансові втрати та несподіваний шанс
Старі квартири обкладають податком: українці скоро отримають листи
Що буде із землею та квартирами громадян за новим законом: критики та юристи хапаються за голову
1. Змішуємо яйця, сіль і перець.
2. Додаємо трохи олії у велику антипригарну сковорідку на середньому вогні. Додаємо цибулю і зелений перець і смажимо 3-4 хвилини.
3. Додаємо капусту і тушкуємо 2 хвилини. Додаємо каджунскую приправу, щіпку солі і шпинат. Готуємо, помішуючи, протягом 1 хвилини.
4. Додаємо ще трохи олії в каструлю. Наливаємо суміш яєць і даємо їй кілька секунд, потім обережно перевертаємо і струшуємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт абрикосового варення з мигдалем.