Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
3 ч. л. порошку овочевого бульйону
800 мл кип'яченої води
4 стручка спаржі
2 ст. л. білої або червоної місо-пасти
1 ст. л. мирина (солодке рисове вино)
1 ст. л. соєвого соусу
200 г тофу
Приготування:
Українцям заплатять за старі 10 та 25 копійок: можна отримати пристойну суму
Правила відстрочки перекроять наново: кого ТЦК вже "взяли на олівець"
Непридатних до служби можуть несподівано "вилікувати": українцям масово переписують діагнози
Пікніки навіть не плануйте: синоптик попередив про аномалії погоди у травні
1. Кладемо бульйон з киплячою водою в каструлю і добре перемішуємо.
2. Дрібно нарізаємо спаржу по діагоналі і додаємо в каструлю. Варимо три хвилини.
3. Поміщаємо місо-пасту в маленьку миску і додаємо трохи гарячого бульйону, збиваємо маленьким вінчиком, щоб позбутися від грудочок. Потім плавно, повільно виливаємо суміш назад в каструлю, постійно збиваючи.
4. Додаємо мірін, соєвий соус і сир. Нагріваємо на низькому вогні, без кипіння.
5. Подаємо в маленьких супових чашах.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт вершкового пудингу.