Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
3 ч. л. порошку овочевого бульйону
800 мл кип'яченої води
4 стручка спаржі
2 ст. л. білої або червоної місо-пасти
1 ст. л. мирина (солодке рисове вино)
1 ст. л. соєвого соусу
200 г тофу
Приготування:
Комунальники знову піднімають тарифи: у скільки обійдеться водопостачання у 2026 році
Нова система навчання: учням додали ще один рік у школі
Навіть якщо є відстрочка або бронь: у ТЦК дали чоловікам 7 днів
Кого заберуть в армію у січні 2026 року: повний список категорій
1. Кладемо бульйон з киплячою водою в каструлю і добре перемішуємо.
2. Дрібно нарізаємо спаржу по діагоналі і додаємо в каструлю. Варимо три хвилини.
3. Поміщаємо місо-пасту в маленьку миску і додаємо трохи гарячого бульйону, збиваємо маленьким вінчиком, щоб позбутися від грудочок. Потім плавно, повільно виливаємо суміш назад в каструлю, постійно збиваючи.
4. Додаємо мірін, соєвий соус і сир. Нагріваємо на низькому вогні, без кипіння.
5. Подаємо в маленьких супових чашах.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт вершкового пудингу.