Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
2 ст. л. оливкової олії
800 г цукіні нарізати кільцями по 5 мм
кілька тимьяновых гілочок
кілька листочків базиліка
100 мл вершків
50 мл молока
1 ч. л. борошна
75 г твердого сиру, натерти
Приготування:
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Наливаємо оливкову олію у велику сковороду з кришкою. Додаємо цукіні і трави і приправляємо сіллю і перцем.
3. Накриваємо і варимо протягом 10 хвилин, помішуючи, поки цукіні трохи не пом'якшиться.
4. Переміщаємо в духовку. Збиваємо вершки, молоко і борошно разом і приправляємо сіллю. Поливаємо цією сумішшю цукіні.
5. Посипаємо все сиром. Випікаємо в духовці близько 25 хвилин.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти на рецепт соусу тартар.