Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: виходить 20-24 шматочків
Інгрідієнти:
275 г шоколаду (70% какао)
275 г несолоного масла
85 г горіхів пекан
85 г молочного шоколаду, розрізати на великі шматки
85 г білого шоколаду, розрізати на великі шматки
175 г борошна
1 ч. л. розпушувача
4 великих яйця
1 ч. л. ваніліну
325 г цукрової пудри
Приготування:
Військові квитки старого зразка: що буде, якщо не замінити
Замість притулку – депортація: українцям у Чехії зачиняють двері
Від мобілізації в Україні захистили нові категорії: кого не забере ТЦК
Вагітність від 15-річного коштувала міністерці Ісландії у справах дітей посади: правда спливла через 30 років
1. Розігріваємо духовку до 170 градусів. Легко змащуємо форму для випікання маслом, або кладемо фольгу.
2. Кладемо простий шоколад і масло у велику миску, і даємо розплавитися на водяній бані.
3. Просіваємо борошно і розпушувач в мисці і відкладаємо. Видаляємо розплавлений шоколад з вогню і перемішуємо в цукрі. Додаємо яйця і ванільну есенцію. Додаємо в борошно горіхи і шоколад.
4. Наливаємо шоколадну суміш в готову форму. Поміщаємо в духовку і випікаємо протягом 20-25 хвилин. Верх повинен бути твердим, але внутрішня частина повинна бути м'якою при приготуванні. Даємо охолонути. Видаляємо брауні з формы і нарізаємо квадратами.
На порталі "Знай.uа" також можете знайти рецепт гарбузового пирога.