Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: виходить 20-24 шматочків
Інгрідієнти:
275 г шоколаду (70% какао)
275 г несолоного масла
85 г горіхів пекан
85 г молочного шоколаду, розрізати на великі шматки
85 г білого шоколаду, розрізати на великі шматки
175 г борошна
1 ч. л. розпушувача
4 великих яйця
1 ч. л. ваніліну
325 г цукрової пудри
Приготування:
"На піку свого розвитку": війна в Україні входить у нову фазу
Пенсіонерам з вересня виплатять на 1000 гривень більше
Пенсіонерам доплатять 1000 гривень щомісяця
ПриватБанк без попередження блокує рахунки
1. Розігріваємо духовку до 170 градусів. Легко змащуємо форму для випікання маслом, або кладемо фольгу.
2. Кладемо простий шоколад і масло у велику миску, і даємо розплавитися на водяній бані.
3. Просіваємо борошно і розпушувач в мисці і відкладаємо. Видаляємо розплавлений шоколад з вогню і перемішуємо в цукрі. Додаємо яйця і ванільну есенцію. Додаємо в борошно горіхи і шоколад.
4. Наливаємо шоколадну суміш в готову форму. Поміщаємо в духовку і випікаємо протягом 20-25 хвилин. Верх повинен бути твердим, але внутрішня частина повинна бути м'якою при приготуванні. Даємо охолонути. Видаляємо брауні з формы і нарізаємо квадратами.
На порталі "Знай.uа" також можете знайти рецепт гарбузового пирога.