Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2-3

Інгрідієнти:

1 велике яйце
1 великий зубчик часнику, очищений і подрібнений
1 ст. л. соку лайма
2 ч. л. соус Вустершир
4-5 філе анчоуса, нарізати
3 ст. л. оливкової олії
мелений чорний перець
2 товстих скибочки білого хліба, кубики
1 упаковка салату помити і розірвати на шматки
25 г сиру пармезан, грубо натерти

Приготування:

Популярні новини зараз

За мобілізацію можна не перейматися: кого не чіпатиме ТЦК цього літа

Перевірка на блокпостах в Україні: які документи мають вимагати у водіїв

Не чекайте – гроші не дадуть: у червні частина українців залишиться без соціальних виплат

Двохзонні електролічильники втратять сенс: споживачі можуть залишитися без 50% знижки

Показати ще

1. Поміщаємо яйце в каструлю з холодною водою і доводимо до кипіння. Кип'ятимо протягом однієї хвилини, а потім занурюємо в холодну воду.

2. Як тільки яйце буде достатньо холодним, кладемо його в кухонний комбайн і додаємо часник, сік лайма, соус Вустерширу, анчоуси і масло. Додаємо перець за смаком.

3. Нагріваємо трохи оливкової олії на сковороді, потім обсмажуємо кубики хліба до хрусткої скориночки і золотисто-коричневого кольору.

4. Поміщуємо салат у велику миску.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт класичного пакистанського плову.