Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2-3
Інгрідієнти:
1 велике яйце
1 великий зубчик часнику, очищений і подрібнений
1 ст. л. соку лайма
2 ч. л. соус Вустершир
4-5 філе анчоуса, нарізати
3 ст. л. оливкової олії
мелений чорний перець
2 товстих скибочки білого хліба, кубики
1 упаковка салату помити і розірвати на шматки
25 г сиру пармезан, грубо натерти
Приготування:
Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх
По 3600 грн на руки три місяці поспіль: кільком категоріям українців виплатять допомогу
1. Поміщаємо яйце в каструлю з холодною водою і доводимо до кипіння. Кип'ятимо протягом однієї хвилини, а потім занурюємо в холодну воду.
2. Як тільки яйце буде достатньо холодним, кладемо його в кухонний комбайн і додаємо часник, сік лайма, соус Вустерширу, анчоуси і масло. Додаємо перець за смаком.
3. Нагріваємо трохи оливкової олії на сковороді, потім обсмажуємо кубики хліба до хрусткої скориночки і золотисто-коричневого кольору.
4. Поміщуємо салат у велику миску.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт класичного пакистанського плову.