Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2-3
Інгрідієнти:
1 велике яйце
1 великий зубчик часнику, очищений і подрібнений
1 ст. л. соку лайма
2 ч. л. соус Вустершир
4-5 філе анчоуса, нарізати
3 ст. л. оливкової олії
мелений чорний перець
2 товстих скибочки білого хліба, кубики
1 упаковка салату помити і розірвати на шматки
25 г сиру пармезан, грубо натерти
Приготування:
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
1. Поміщаємо яйце в каструлю з холодною водою і доводимо до кипіння. Кип'ятимо протягом однієї хвилини, а потім занурюємо в холодну воду.
2. Як тільки яйце буде достатньо холодним, кладемо його в кухонний комбайн і додаємо часник, сік лайма, соус Вустерширу, анчоуси і масло. Додаємо перець за смаком.
3. Нагріваємо трохи оливкової олії на сковороді, потім обсмажуємо кубики хліба до хрусткої скориночки і золотисто-коричневого кольору.
4. Поміщуємо салат у велику миску.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт класичного пакистанського плову.