Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 8
Інгрідієнти:
10-15 невощених лимонів
250 г морської солі (в залежності від розміру лимонів)
2 палички кориці (за бажанням)
2 сушених червоних чилі (за бажанням)
4 лаврових листа (за бажанням)
Приготування:
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити
Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
1. Щоб очистити банки, попередньо розігріваємо духовку до 140 градусів. Вимиваємо банки в теплій мильній воді, потім ретельно промиваємо під проточною водою. Залишаємо банки і кришки сохнути, перевернувши, в духовці.
2. Для приготування консервованих лимонів очищаємо лимони, потім розрізаємо кожен навпіл. Поділяємо кожну половину лимона на три довгих тонких скибочки.
3. Щільно пакуємо лимони в стерилізовані банки, обережно обліпивши їх сіллю, створюючи шари. Покладіть трави і спеції, якщо використовуєте, навколо лимонів.
4. Добре притискаємо лимони і завершуємо остаточним шаром солі.
5. Залишаємо банки в прохолодному темному місці, принаймні, за три місяці до використання. Перевертаємо банки кожного дня. У нижній частині банки завжди повинен бути шар солі, тому при необхідності додаємо її додатково.
6. Після відкриття тримаємо в холодильнику.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт рибних котлет.