Жульєн давно перестав бути виключно ресторанною стравою. Його можна легко адаптувати для домашньої кухні, наприклад, приготувати у форматі гарячих бутербродів.

Такий варіант підійде і для вечері, і для перекушування, і для ситуації, коли хочеться чогось ситного, але без складних етапів.

Жульєн-бутерброди, кадр з відео

Інгредієнти:

  • печериці
  • куряче філе
  • цибуля
  • сіль та перець
  • вершки 20%
  • зелень
  • сирний соус
  • тостовий хліб

Спосіб приготування:

  1. На сковороді з олією обсмажити нарізані печериці до випаровування рідини.

  2. Додати нарізане куряче філе і цибулю, посолити, поперчити та обсмажувати до готовності м'яса.

    Популярні новини зараз

    Україну накриє арктична зима: Новий рік зустрінемо з 20-градусними морозами

    Банки посилять контроль за рахунками пенсіонерів: кому блокуватимуть картки

    Зброю до рук візьме кожен: війна та мобілізація можуть тривати ще 10 років

    Ухилятися стане неможливо: мобілізація вийде на новий рівень

    Показати ще

    Жульєн-бутерброди, кадр з відео

  3. Влити вершки та гасити ще кілька хвилин. Після цього додати|добавляти| зелень і перемішати.

  4. Викласти тостовий хліб на лист, розподілити начинку і посипати тертим сулугуні.

  5. Відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 5-10 хвилин - до легкої рум'яної скоринки.

Гарячі жульєн-бутерброди зручно подавати відразу після духовки - вони виходять ароматними, з ніжною вершковою начинкою та розплавленим сиром.

Жульєн-бутерброди, кадр з відео

Нагадаємо про рецепт солоних сирників у заливці: простий сніданок, який не поступиться солодкому варіанту.

Раніше ми повідомляли про рецепт новорічної курочки в апельсинах та журавлинах: аромат свята заповнить усю квартиру.

Також ви можете дізнатися, що Новий рік смачнішого не буває: рецепт святкових бутербродів із оселедцем, які тануть у роті.