Жульєн давно перестав бути виключно ресторанною стравою. Його можна легко адаптувати для домашньої кухні, наприклад, приготувати у форматі гарячих бутербродів.
Такий варіант підійде і для вечері, і для перекушування, і для ситуації, коли хочеться чогось ситного, але без складних етапів.
Інгредієнти:
- печериці
- куряче філе
- цибуля
- сіль та перець
- вершки 20%
- зелень
- сирний соус
- тостовий хліб
Спосіб приготування:
-
На сковороді з олією обсмажити нарізані печериці до випаровування рідини.
-
Додати нарізане куряче філе і цибулю, посолити, поперчити та обсмажувати до готовності м'яса.
Популярні новини заразПоказати щеУкраїну накриє арктична зима: Новий рік зустрінемо з 20-градусними морозами
Банки посилять контроль за рахунками пенсіонерів: кому блокуватимуть картки
Зброю до рук візьме кожен: війна та мобілізація можуть тривати ще 10 років
Ухилятися стане неможливо: мобілізація вийде на новий рівень
Жульєн-бутерброди, кадр з відео -
Влити вершки та гасити ще кілька хвилин. Після цього додати|добавляти| зелень і перемішати.
-
Викласти тостовий хліб на лист, розподілити начинку і посипати тертим сулугуні.
-
Відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 5-10 хвилин - до легкої рум'яної скоринки.
Гарячі жульєн-бутерброди зручно подавати відразу після духовки - вони виходять ароматними, з ніжною вершковою начинкою та розплавленим сиром.
Нагадаємо про рецепт солоних сирників у заливці: простий сніданок, який не поступиться солодкому варіанту.
Раніше ми повідомляли про рецепт новорічної курочки в апельсинах та журавлинах: аромат свята заповнить усю квартиру.
Також ви можете дізнатися, що Новий рік смачнішого не буває: рецепт святкових бутербродів із оселедцем, які тануть у роті.