- гарбуз - 1 кг;
- 1 морква;
- 1 солодкий перець;
- 1 цибуля;
- 2-3 помідори;
- 1 голівка часнику;
- італійські трави, сіль, паприка;
- 1-2 столові ложки оливкової олії;
- 200 мл вершків 15%;
- 1,5 літри води або бульйону.
Приготування
Ретельно миємо всі овочі та викладаємо іх у форму.
Запікаємо у духовці при температурі 180° до м'якості (приблизно 1 годину).
МОН міняє правила вступу до вузів
В школах запустять нову реформу: до чого готуватися
Система пільгового проїзду змінюється: які правила введуть
В Україні готують масштабну індексацію пенсій: на скільки підвищаться виплати
Запечені овочі поміщаємо у каструлю, додаємо бульйон або воду, сіль, спеції та перетворюємо у пюре за допомогою блендера.
Додаємо вершки та проварюємо впродовж кількох хвилин.
Смачний гарбузовий суп-пюре готов! При подачі у тарілки можна додати гарбузове насіння та трішки вершків. Також такий суп можна подати із сухариками.
Важливо, що цей суп не тільки дуже смачний, а ще у корисний завдяки овочам.
Раніше портал Знай писав про рецепт зігріваючого крем-супу з беконом: смак осені в кожній ложці.
Крім того, ми повідомляли про пасту з куркою у гострому вершковому соусі: зігріє у прохолодний день та сподобається навіть гурманам, рецепт.
Також портал інформував про хрумкий тортик з кукурудзяних паличок за 15 хвилин: рецепт з яким смачно та швидко.