Паста з куркою у гострому вершковому соусі - це страва, яка подобається всім, хто її спробує. Ще один її плюс - легкість приготування.
Для такої пасти знадобляться наступні продукти:
- 350 г м'яса птиці (стегна або грудки);
- 500 мл води;
- 150 мл вершків;
- 200 г шпинату;
- 250 г помідорів чері;
- 30 мл оливкової олії;
- 250 г макаронів;
- 3 столові ложки солодкої паприки;
- 1,5 чайні ложки солі;
- 1 чайна ложка чорного перцю;
- 1 чайна ложка кайенського перцю або пластівців чилі.
Приготування
Додайте до птиці сіль, перець, солодку паприку, кайенський перець, часник і половину відкладеної оливкової олії. Добре перемішайте та відставте маринуватися.
Розріжте помідори чері навпіл.
Скасування осінніх канікул та навчання по суботах: в школах запроваджують нові правила
В Україні запустили нову систему для військового обліку: що зміниться
Україну охопили нові спалахи смертельних захворювань: хто під загрозою
Готуйте грілки та теплий одяг: в Міненерго зробили заяву про початок опалювального сезону
Розігрійте решту оливкової олії на середньому вогні та смажте курку приблизно 3-4 хвилини з кожного боку. Після цього перекладіть курку на обробну дошку.
Додайте воду в каструлю та варіть, поки вона трохи не випарується.
Коли вода в каструлі трохи випарується, додайте вершки. Доведіть до кипіння та зменште вогонь.
Наріжте смажену курку смужками.
Зваріть пасту аль денте .
Додайте до соусу помідори, шпинат і курку.
Додайте пасту до соусу та варіть ще приблизно 3 хвилини, доки паста повністю не приготується.
Приправте до смаку, і все готово. Це проста і водночас смачна, корисна та поживна страва - прекрасне рішення для обіду або вечері.
Раніше портал Знай писав про шоколадно-кавові мафіни: смачний десерт, який порадує навіть у найпохмуріший осінній день, рецепт.
Крім того, ми повідомляли про ароматні ванільні пончики з корицею: готуються миттєво, з’їдаються ще швидше, рецепт.
Також портал інформував про суп-гуляш з вином: ідеальний зігріваючий рецепт для осені та зими.