Сирники – один із найулюбленіших сніданків не лише дітлахів, а й дорослих. Однак із тих же інгредієнтів можна приготувати щось нове та цікаве.
Одним із варіантів такої страви можуть стати гамбівці з вишневим соусом. Таким рецептом поділилася фуд блогерка в одній із соціальних мереж.
Інгредієнти:
- Сир – 300 грамів
- Жовток – 1 шт.
- Цукор – 50-60 грамів
- Сіль - щіпка
- Борошно – 30 грамів
- Манна крупа – 30 грамів
- Панірувальні сухарі – 100 грамів
- Цукор – 50 грамів
Для соусу:
- Вишні – 200 грамів
- Цукор сік – 20 грамів
- Кукурудзяний крохмаль – 10 грамів
- Вода - 45 мл
- Лимонний сік – 1 ст. ліжка
Як приготувати:
У глибокій ємності змішуємо сир, жовток, цукор, сіль, борошно та манну крупу.
Гороскоп на сьогодні, 12 квітня: кого у суботу чекає несподіване випробування
Ухилянтів за кордоном попередили про наслідки: чи "наздожене" ТЦК тих, хто не повернувся
Українцям з бронюванням почали вручати повістки: чи можуть забрати ТЦК – пояснення юриста
Цивільних братимуть до війська без мобілізації: залучать ТЦК та рекрутингові центри
Залишаємо тісто на 15 хвилин. Формуємо кульки, у центр кладемо начинку і знову скочуємо у форму кулі.
У підсолену киплячу воду кидаємо сформовані кульки і варимо 3-4 хвилини після того, як вони спливуть.
Тим часом обсмажуємо панірувальні сухарі, охолоджуємо та поєднуємо з цукром. Готові сирні кульки обвалюємо у сухарях.
Щоб приготувати соус, потрібно з'єднати свіжі чи розморожені вишні, цукор, лимонний сік та крохмаль із водою. Варимо до загусання, постійно помішуючи.
До страви соус готувати необов'язково, як доповнення можна використовувати сметану.
Нагадаємо про шашлик із фаршированих баклажанів: рецепт для весняного пікніка.
Раніше ми повідомляли, що просто змішайте ці 2 спеції та отримайте оливкові крашанки: рецепт благородного кольору для Великодня-2025.