Сирники – одна з найулюбленіших страв на сніданок. Традиційно їх готують із кисломолочного сиру та додаванням манки чи борошна. Але є й цікавіші варіації страви.

Одним із таких варіантів є сирники з кокосовою стружкою. Окрім незвичайного смаку мають ще одну перевагу – готуються у духовці, а не обсмажуються на сковороді.

Сирники з кокосовою стружкою в духовці. Фото: скрін Ютуб

Інгредієнти:

  • Сир – 500 грамів
  • Кокосова стружка – 40 грамів (2 ст. ложки)
  • Яйця – 2 шт.
  • Цукор – 100 грамів
  • Сода – 1 ч. ложка
  • Ванільний цукор – 1 пакетик
  • Борошно – 120 грамів
  • Сметана – 100 грамів

Як приготувати:

Спочатку змішайте сир, ванільний цукор, соду, яйця та цукор. Ретельно перемішайте до однорідної суміші. Для цього можна використати звичайну ложку.

Сирники з кокосовою стружкою в духовці. Фото: скрін Ютуб

Популярні новини зараз

Примусова мобілізація їх не торкнеться: хто має право обирати – служити чи ні

Чоловікам дозволено відмовитись від мобілізації: ніякої "бусифікації" і примусу ТЦК

Пророцтва карпатського мольфара: знаки природи, які віщують перемогу і нового лідера для ЗСУ

Вагітність від 15-річного коштувала міністерці Ісландії у справах дітей посади: правда спливла через 30 років

Показати ще

До суміші додайте борошно і ще раз добре вимішайте. Після цього йде кокосова стружка. Повторіть попередні дії: висипте всі об'єднані інгредієнти та перемішайте.

Завершальним етапом приготування сирної маси стане додавання сметани. Після того, як вона потрапить у суміш, тісто стане густим, але однорідним.

Сирники з кокосовою стружкою в духовці. Фото: скрін Ютуб

Для формування сирників можна використовувати кондитерський мішок або ложку. На форму для випікання викладіть сформовані сирники.

Випікайте блюдо протягом 20 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці. До сирників можна додати мед, шоколад, сметану чи горіхи.

Нагадаємо про слойки на кефірі: швидкий і смачний аналог торта "Наполеон", рецепт, який перевершив оригінал.

Раніше ми повідомляли, чому ваш борщ не такий, як у бабусі? Вся річ у цьому секретному інгредієнті, секрет української страви.