Курячий паштет – це універсальна страва, яка чудово підійде як для легкого сніданку, так і для святкового столу.
Його можна намазати на свіжий хліб, тости або використати як начинку для тарталеток. Головна перевага – він готується всього за 10 хвилин, повідомляє Dushevna_kuhnya.
Інгредієнти:
- 250 г курячого філе;
- 1 морква;
- 1 цибулина;
- 2 ст. л. сметани;
- сіль, перець та улюблені спеції;
Приготування:
Підштанники та колготки не ховаємо: українцям показали, якою буде погода у березні по областях
ТЦК встановили розцінки для ухилянтів: нардеп розповів, за скільки можна уникнути мобілізації
В Україні стартувала "обмежена" індексація пенсій: кому – 100 грн, а кому – 1500
Працюючим пенсіонерам підвищать пенсії: у кого поважчають гаманці
- Куряче філе промийте та обсушіть. Моркву наріжте кружечками, а цибулю – шматочками.
- У каструлі закип’ятіть воду, підсоліть її та відваріть м’ясо з овочами до готовності (близько 15 хвилин).
- Готові інгредієнти покладіть у блендер, додайте сметану, спеції та збийте до однорідної маси. За бажанням можна додати трохи вершкового масла чи оливкової олії для ніжнішої текстури.
- Перекладіть паштет у посудину, прикрасьте зеленню або гранатовими зернятами.
Корисні поради:
- Для більш насиченого смаку можна обсмажити цибулю на вершковому маслі перед додаванням.
- Додайте м’який сир або вершки, щоб паштет був ще ніжнішим.
- Якщо любите пікантність, додайте трішки гірчиці або соєвого соусу.
Цей швидкий і смачний курячий паштет стане улюбленою закускою вашої родини!
Раніше ми повідомляли, на м'ясний ви більше не подивитесь: рецепт пікантного бурякового паштету з часником.
Цю неймовірну намазку на хліб чомусь усі забули: рецепт паштету з квасолі та сирків - більш детальніше на Знай.ua.
Нагадаємо, просто, швидко, смачно та бюджетно: рецепт паштету з баклажанів та курячої печінки.