Мариновані печериці входять у багато свят. З них роблять салати, додають у закуски або просто використовують як самостійну страву.
Однак у магазині ціни на грибочки "кусають", а приготувати будинки їх зовсім не важко.
Про те, як смачно замаринувати печериці, розповіла фудблогерка Вікторія на своїй сторінці в Instagram.
Інгредієнти:
- 1 кг печериць
- 6 ст. л води
- 3 ст. л оцту
- 1 ст. л. цукру
- 1 ч.л. солі
- Перець горошком
- Лавровий лист
2026 - рік Червоного Вогняного Коня: як зустріти Новий рік, щоб удача стрибала з тобою в один такт
ТЦК можуть прийти до ухилянтів вночі: нові підходи до мобілізації
Спишуть з картки всі гроші: у ПриватБанку терміново звернулися до всіх клієнтів
Замість 5000 — 9500 грн: українці можуть вдвічі збільшити пенсію - що треба знати
Спосіб приготування:
Змішати в каструлі воду, оцет, сіль, цукор, перець та лавровий лист.
Довести до кипіння, додати помиті печериці та варити 10 хвилин.
Дати охолонути і можна подавати на стіл.
Смачного!
Нагадаємо, що в коробочках більше купувати не будете: як вибрати слабосолоний оселедець, і навіть з ікрою.
Раніше ми повідомляли, що Новий рік ще витає в повітрі: рецепт ароматного пісочного пирога з апельсинами.
Також стало відомо про смачну вечерю у стилі Провансу: як приготувати ароматний та ситний цибульний суп. Ароматна карамелізована цибуля, ніжний бульйон і хрумкий запечений хліб із сиром створюють ідеальне поєднання для холодної пори року.