Мариновані печериці входять у багато свят. З них роблять салати, додають у закуски або просто використовують як самостійну страву.

Однак у магазині ціни на грибочки "кусають", а приготувати будинки їх зовсім не важко.

Мариновані печериці. Фото Instagram

Про те, як смачно замаринувати печериці, розповіла фудблогерка Вікторія на своїй сторінці в Instagram.

Інгредієнти:

  • 1 кг печериць
  • 6 ст. л води
  • 3 ст. л оцту
  • 1 ст. л. цукру
  • 1 ч.л. солі
  • Перець горошком
  • Лавровий лист

Мариновані печериці. Фото Instagram

Популярні новини зараз

Чекайте допомогу від держави: призначать виплати на півроку

Нові правила зняття готівки: ПриватБанк повідомив про обмеження

Можуть і не впустити в Європу: українцям встановили ще одну перешкоду на кордонах

Смертельне тріо: 70‑річний пенсіонер помер після інтиму з двома партнерами, вечірка закінчилась трагедією

Показати ще

Спосіб приготування:

Змішати в каструлі воду, оцет, сіль, цукор, перець та лавровий лист.

Мариновані печериці. Фото Instagram

Довести до кипіння, додати помиті печериці та варити 10 хвилин.

Мариновані печериці. Фото Instagram

Дати охолонути і можна подавати на стіл.

Смачного!

Мариновані гриби, фото: pixabay.com

Нагадаємо, що в коробочках більше купувати не будете: як вибрати слабосолоний оселедець, і навіть з ікрою.

Раніше ми повідомляли, що Новий рік ще витає в повітрі: рецепт ароматного пісочного пирога з апельсинами.

Також стало відомо про смачну вечерю у стилі Провансу: як приготувати ароматний та ситний цибульний суп. Ароматна карамелізована цибуля, ніжний бульйон і хрумкий запечений хліб із сиром створюють ідеальне поєднання для холодної пори року.