Гуляш – це універсальна м'ясна страва, яка відмінно підходить до будь-якого гарніру: макаронів, каші або відвареної картоплі.

Готуючи гуляш, ми намагаємося зробити м'ясо ніжним, соковитим та ароматним, проте це не завжди виходить.

Гуляш. Фото Freepik

Спробуйте приготувати гуляш у вершковому соусі та грибами за рецептом фудблогерки Іванки. Соус додасть вашій страві ніжності, а гриби – неперевершену самку.

Інгредієнти:

  • 500 гр свинячої вирізки
  • 300 гр печериць
  • 1 цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • 100 мл вершків 30-33%
  • 100 мл води
  • 2-3 ст л соєвого соусу
  • спеції
  • зелень

Гуляш у вершковому соусі. Фото Instagram

Спосіб приготування:

Свинину нарізати на шматочки і обсмажити на сковороді.

Гуляш у вершковому соусі. Фото Instagram

Далі до м'яса додаємо шапміньйони, обсмажуємо.

Популярні новини зараз

Осінніх канікул не буде: школярам доведеться навчатися без перерви на відпочинок

Від білизни до авто – все власним коштом: скільки коштує мобілізуватись 

В школах запроваджують нові правила: що зміниться для учнів та вчителів

Будинки промерзнуть за півтора дня: хто виживе без опаленння, коли зима вдарить на повну

Показати ще

Гуляш у вершковому соусі. Фото Instagram

Подрібнюємо часник та цибулю і додаємо до м'яса. Обсмажуємо 1-2 хв і вливаємо вершки з водою.

Гуляш у вершковому соусі. Фото Instagram

Додаємо улюблені спеції та гасимо на повільному вогні ще 10 хв до загусання соусу. Присипаємо зеленню та пробуємо. Усім смачно!

Нагаддаємо, що Ідеально для перегляду "Один вдома" або "Грінча": рецепт ароматного гарячого шоколаду з магією Нового року.

Раніше ми повідомляли, що 15 хвилин і найсмачніший торт у вашому житті готовий: рецепт десерту "Мурашник".

Також стало відомо, що ці 3 страви обов'язково мають бути на новорічному столі: салат, основне та десерт для задобрювання Зеленої Змії.