Гуляш – це універсальна м'ясна страва, яка відмінно підходить до будь-якого гарніру: макаронів, каші або відвареної картоплі.

Готуючи гуляш, ми намагаємося зробити м'ясо ніжним, соковитим та ароматним, проте це не завжди виходить.

Гуляш. Фото Freepik

Спробуйте приготувати гуляш у вершковому соусі та грибами за рецептом фудблогерки Іванки. Соус додасть вашій страві ніжності, а гриби – неперевершену самку.

Інгредієнти:

  • 500 гр свинячої вирізки
  • 300 гр печериць
  • 1 цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • 100 мл вершків 30-33%
  • 100 мл води
  • 2-3 ст л соєвого соусу
  • спеції
  • зелень

Гуляш у вершковому соусі. Фото Instagram

Спосіб приготування:

Свинину нарізати на шматочки і обсмажити на сковороді.

Гуляш у вершковому соусі. Фото Instagram

Далі до м'яса додаємо шапміньйони, обсмажуємо.

Популярні новини зараз

Військкомати втрачають контроль: як уникнути мобілізації без участі ТЦК

Пенсіонерам виплатять чималі гроші: майже на 3200 грн більше

Нові правила для водіїв: кому заборонять їздити навіть із правами

-1, сніг та поверення холоду в Україну: яку погоду обіцяють нам у квітні

Показати ще

Гуляш у вершковому соусі. Фото Instagram

Подрібнюємо часник та цибулю і додаємо до м'яса. Обсмажуємо 1-2 хв і вливаємо вершки з водою.

Гуляш у вершковому соусі. Фото Instagram

Додаємо улюблені спеції та гасимо на повільному вогні ще 10 хв до загусання соусу. Присипаємо зеленню та пробуємо. Усім смачно!

Нагаддаємо, що Ідеально для перегляду "Один вдома" або "Грінча": рецепт ароматного гарячого шоколаду з магією Нового року.

Раніше ми повідомляли, що 15 хвилин і найсмачніший торт у вашому житті готовий: рецепт десерту "Мурашник".

Також стало відомо, що ці 3 страви обов'язково мають бути на новорічному столі: салат, основне та десерт для задобрювання Зеленої Змії.