Готуючи гуляш, ми намагаємося зробити м'ясо ніжним, соковитим та ароматним, проте це не завжди виходить.
Інгредієнти:
- 500 гр свинячої вирізки
- 300 гр печериць
- 1 цибулина
- 3 зубчики часнику
- 100 мл вершків 30-33%
- 100 мл води
- 2-3 ст л соєвого соусу
- спеції
- зелень
Спосіб приготування:
Далі до м'яса додаємо шапміньйони, обсмажуємо.
Військкомати втрачають контроль: як уникнути мобілізації без участі ТЦК
Пенсіонерам виплатять чималі гроші: майже на 3200 грн більше
Нові правила для водіїв: кому заборонять їздити навіть із правами
-1, сніг та поверення холоду в Україну: яку погоду обіцяють нам у квітні
Нагаддаємо, що Ідеально для перегляду "Один вдома" або "Грінча": рецепт ароматного гарячого шоколаду з магією Нового року.
Раніше ми повідомляли, що 15 хвилин і найсмачніший торт у вашому житті готовий: рецепт десерту "Мурашник".
Також стало відомо, що ці 3 страви обов'язково мають бути на новорічному столі: салат, основне та десерт для задобрювання Зеленої Змії.