Руслана Лижичко – відома українська виконавиця, переможниця "Євробачення-2004".
Жінка завжди відрізнялася своєю неймовірною фізичною формою, вона ніколи не страждала через проблеми із зайвою вагою. Артистка давно відмовилася від солодкого і від важкої їжі теж.
Тому зараз ми розповімо про рецепт смачного паштету, у приготуванні якого зовсім не використовується м'ясо. Лижичко робить його з буряка.
Для цього рецепту нам знадобляться такі інгредієнти, як 2-3 сирі буряки (розмір середній), крім того, без чверті склянка волоських горіхів, пара столових ложок лимонного соку, чайна ложка меду, сіль, перець та два зубчики часнику.
Стосується всіх одержувачів пенсій: українцям дали 30 днів на явку до ПФУ
Мобілізація стане на нові рейки: автоматичні санкції та нові правила відстрочки з 2025 року
Краще не беріть 500 гривень у касирів: українців попередили про небезпеку, і навіть банк не допоможе
В ТЦК поставили крапку у питанні мобілізації 50-річних чоловіків: "Є директива..."
Для початку візьмемося за буряки — його потрібно очистити від шкірки, порізати і відправити в блендер. Туди ж додати решту інгредієнтів і все подрібнити, до однорідної консистенції. На цьому приготування добігає кінця — паштет за рецептом Руслани Лижичко готовий, хоч ви завжди можете внести власні корективи.
Наприклад, спробувати додати моркву, оливкову олію, копчену паприку. Або ж спочатку запекти овочі - для цього збризкайте їх оливковою олією, загорніть у фольгу, покладіть у духову шафу і запікайте протягом близько 30 хвилин, перевіряючи готовність зубочисткою.
Нагадаємо про трубочки як у дитинстві і без вафельниці: рецепт, який розбудить спогади.
Раніше ми повідомляли, що швидка та ефектна закуска, про яку мало хто здогадується: рецепт тарталеток із грибною начинкою.