Руслана Лижичко – відома українська виконавиця, переможниця "Євробачення-2004".

Жінка завжди відрізнялася своєю неймовірною фізичною формою, вона ніколи не страждала через проблеми із зайвою вагою. Артистка давно відмовилася від солодкого і від важкої їжі теж.

Руслана Лижичко. Фото: скрін з відео

Тому зараз ми розповімо про рецепт смачного паштету, у приготуванні якого зовсім не використовується м'ясо. Лижичко робить його з буряка.

Для цього рецепту нам знадобляться такі інгредієнти, як 2-3 сирі буряки (розмір середній), крім того, без чверті склянка волоських горіхів, пара столових ложок лимонного соку, чайна ложка меду, сіль, перець та два зубчики часнику.

Популярні новини зараз

4 години темряви, 2 години світла: Україні прогнозують найважчу зиму та виснажливі графіки відключень

Залишаться без пенсії: кому можуть зупинити виплати з 1 січня

Будинки промерзнуть за півтора дня: хто виживе без опаленння, коли зима вдарить на повну

Пенсію скоротять на 75%: хто втратить право на більшу частину виплати

Показати ще

Для початку візьмемося за буряки — його потрібно очистити від шкірки, порізати і відправити в блендер. Туди ж додати решту інгредієнтів і все подрібнити, до однорідної консистенції. На цьому приготування добігає кінця — паштет за рецептом Руслани Лижичко готовий, хоч ви завжди можете внести власні корективи.

Буряк. Фото: Youtube

Наприклад, спробувати додати моркву, оливкову олію, копчену паприку. Або ж спочатку запекти овочі - для цього збризкайте їх оливковою олією, загорніть у фольгу, покладіть у духову шафу і запікайте протягом близько 30 хвилин, перевіряючи готовність зубочисткою.

Паштет з буряка, скріншот: Youtube

Нагадаємо про трубочки як у дитинстві і без вафельниці: рецепт, який розбудить спогади.

Раніше ми повідомляли, що швидка та ефектна закуска, про яку мало хто здогадується: рецепт тарталеток із грибною начинкою.