Люди діляться на два типи - ті, хто обожнює холодець і ті, які здригаються лише від однієї думки про цю страву.
Якщо ви любите цей м'ясний делікатес, спробуйте приготувати його у такому варіанті. Виходить швидше та навіть смачніше.
Найприємніше, що кулінарам не доведеться витрачати кілька годин, щоб зварити м'ясо як на холодець. Приготування цього лінивого заливного займе всього 30 хвилин, а решту часу - на застигання в холодильнику.
Інгредієнти:
- Куряче філе 900 г
- Желатин 20 г
- Сіль 1 год. л.
- Паприка 1 год. л.
- Чорний перець (мелений) за смаком
- Часник 3 зуб.
- Вода 50 мл
- Соняшникова олія на смак
Спосіб приготування:
Ретельно промийте куряче філе. Обсушіть його та дрібно наріжте. Помістіть подрібнене м'ясо у глибоку ємність. Додайте до курки сіль, солодку паприку та чорний мелений перець. Очистити часник. Подрібніть його за допомогою пресу. Додайте часник до решти інгредієнтів.
Банки будуть вибухати, а кришки - злітатимуть: в Україну завезли спецію, яку небезпечно додавати в консервацію
Без світла сиділи, тепер без води: в Україні запроваджують погодинні графіки водопостачання
Ухилянтів порадували нововведеннями: без візиту до ТЦК і суттєва знижка
"Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого
Всипте швидкорозчинний желатин. Ретельно все перемішайте. Влийте воду. Знову добре перемішайте всі інгредієнти до однорідності.
Візьміть силіконову форму. Змастіть її олією. Викладіть у форму м'ясо, утрамбовуючи його. Накрийте фольгою. Відправте курку в розігріту духовку на 40 хвилин при 200 градусах.
Дістаньте форму. Дайте їй трохи охолонути. Потім заберіть м'ясо в холодильник на 6-8 годин. Акуратно витягніть із форми, помістіть його на гарне блюдо і подавайте.
Нагадаємо про трубочки як у дитинстві і без вафельниці: рецепт, який розбудить спогади.
Раніше ми повідомляли, що цю неймовірну намазку на хліб чомусь усі забули: рецепт паштету з квасолі та сирків.