Якщо макарони та каші набридають, зазвичай усі згадують про картоплю. Однак звичайне пюре або смажені шматочки теж можуть швидко набриднути.

Тому пропонуємо вам приготувати неймовірну часникову картоплю з сирною шапочкою та іншими цікавими інгредієнтами.

Часникова картопля, фото cesmak

Тільки від одного аромату цієї страви можна збожеволіти, а рум'яна сирна скоринка, під якою ховається начинка з грибами і беконом - точно надовго залишиться в серці. При цьому рецепт максимально простий та швидкий. Як приготувати картоплю.

Які інгредієнти знадобляться:

  • Картопля: 10 шт.
  • Твердий сир: 150 г
  • Вершкове масло: 2-3 ст. л.
  • Бекон: 200 г
  • Печериці: 150 г
  • Зелень: 20 г
  • Сметана: 200 мл
  • Часник: 5 зуб.
  • Сіль: за смаком
  • Чорний перець (мелений): за смаком

Як приготувати картоплю:

Добре вимийте картоплю і відваріть у підсоленій воді. Злийте воду і залиште остигати.

Популярні новини зараз

Українці не підозрюють про наслідки: які пастки приховує "Національний кешбек"

Помилка може дорого обійтися: що змінилося у правилах передачі показників лічильників газу

В ТЦК поставили крапку у питанні мобілізації 50-річних чоловіків: "Є директива..."

Порошенко в Штатах шкодить Україні: дратує республіканців нагадуванням, як «зливав» Трампа на користь Гіларі Клінтон, - експерт

Показати ще

Дрібно наріжте печериці та бекон. Додайте сметану, розм'якшене вершкове масло, тертий сир, подрібнену зелень, сіль, перець, видавіть часник. Перемішайте.

Розріжте картоплю навпіл. Викладіть половинки на лист і змастіть начинкою. Розігрійте духовку до 200 градусів. Запікайте картоплю 15-20 хвилин до утворення золотистої скоринки. Його можна подавати як гарнір до м'яса, із солоними огірками або квашеною капустою.

Часникова картопля, фото cesmak

Нагадаємо про трубочки як у дитинстві і без вафельниці: рецепт, який розбудить спогади.

Раніше ми повідомляли, що цю неймовірну намазку на хліб чомусь усі забули: рецепт паштету з квасолі та сирків.