Зараз у магазинах повно солодощів на будь-який смак та гаманець. Однак хочеться іноді посмакувати чимось таким домашнім, приготованим із коханням.
А якщо є ще й бабусин рецепт, який буквально занурить у дитинство, то вся ваша родина точно попросить добавки.
Рецептом поділилася фудблогерка Катерина на своїй сторінці в Instagram.
З продуктів вам знадобиться:
- Кисломолочний сир – 200 грамів
- Вершкове масло – 200 грамів
- Борошно 200 грамів
- Ванілін – 1 грам
- Розпушувач – 1/2 год.
- Цукор – 50 грамів
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Як готувати:
Змішуємо сир, розтоплене масло та борошно і ретельно вимішуємо.
Відправляємо готове тісто в холодильник на годину.
Добре посипаємо поверхню борошном та розповідаємо тісто.
За допомогою склянки вирізаємо кружальця.
Обвалюємо кожен кружечок у цукрі з обох боків (все добре видно на відео). Складаємо його навпіл, потім ще раз навпіл.
Краї печива притискаємо виделкою, формуючи гусячі лапки.
Випікаємо в духовці 15 хвилин при 180 С. Не перетримайте, щоб не були сухими.
Нагадаємо, що козинаки, як у дитинстві, можна приготувати і самостійно: рецепт, з яким все вийде.
Раніше ми повідомляли, що морква пролежить довше: як правильно заготовити на овоч, щоб вистачило на кілька місяців точно.
Також стало відомо, що якщо запитати узваром, то настане рай на землі: рецепт грибного жульєна в картопляних горщиках.