Кухонні відносини займають багато часу, а полювання його провести зовсім інакше.
Ці невеликі корисні дрібниці допоможуть полегшити таку нелегку справу і впоратися з ними швидко та просто.
1) Зберігання зелені простіше у звичайній банці, яку можна закрити кришкою або плівкою. Для цього зелень не мити, а просто поставити в ємність, а потім у холодильник. Термін зберігання зросте на 2 тижні.
Київстар обіцяє безлімітний інтернет за 1 гривню: як отримати
Мобілізація за власним бажанням: кому дадуть право залишитися вдома
На державу не розраховуйте: українцям радять подбати про пенсію самотужки
"Подарунки" під ялинку вже готові: з 1 січня подорожчає комуналка
2) Почистити часник легко можна плоскою стороною ножа, просто натиснувши на зубчик. У такому разі лушпиння знімається легко.
3) Заготівлі фаршу потім можна робити зовсім не забруднюючи посуд. Для цього на м'ясорубку надягаємо пакетик, готовий фарш фасуємо по інших пакетах та в морозилку. Таким чином, будуть брудні лише пакети з фаршем.
4) Щоб швидко очистити зварене яйце в круту, варто лише помістити його в невелику банку з водою та потрясти. Тоді залишиться лише зняти шкаралупу.
5) Для швидкого відділення листя петрушки та кропу від стебла слід засунути гілки в тертку. Дістаючи їх ви з легкістю відокремлюєте листя від грубої та не потрібної частини зелені.
6) Якщо ви використалитільки половину цибулі, то другий залишаємо в лушпинні, змащуємо маслом і поміщаємо в контейнер у холодильник. Таким чином, вона збереже свою пружність та корисні властивості.
7) Для того щоб картопля в мундирах не луснула, слід додати туди ложку оцту. Тоді вона не розвариться, а шкірка залишиться цілою.
8) Дуже кислий сир можна трохи освіжити, якщо додати туди молока і дати постояти 30 хвилин, а після цього зцідити рідину через друшляк. А молоко довше зберігатиметься, якщо після відкриття переллєте його в банку і додайте щіпку солі.
Нагадаємо, як зберегти буряк свіжий: прості хитрощі від шеф-кухаря.
Раніше ми повідомляли, що 15 хвилин - і іржі як не було: два простих способи очистити ванну.