Кабачки – універсальний продукт, який можна приготувати у будь-який спосіб.
Незалежно від способу, вони все одно будуть дуже смачні. Однією з популярних страв з кабачків можна назвати кабачкові рулетики з фаршем.
Для приготування приготуйте такі продукти:
-
Кабачки -2-3 штуки;
Популярні новини заразЄ умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Гороскоп на 20 листопада для всіх знаків Зодіаку: як провести середу без стресів
По 3600 грн на руки три місяці поспіль: кільком категоріям українців виплатять допомогу
-
Фарш будь-який – 400 грамів
-
Цибуля – 1 штука.
-
Томатна паста – 2 столові ложки;
-
Вода - 100 мл;
-
Спеції та сіль за смаком.
Спочатку кабачки потрібно помити, відокремити плодоніжку та суцвіття і за допомогою овочерізки нарізати смугами. Вони повинні бути досить тонкими, щоб їх можна було потім згорнути. Для начинки може підійти трохи жирний фарш - найкраще підходить зі свинини. Фарш слід посолити, перчити до смаку і додати цибулю. Цибулю перед цим або перемолоти, або дрібно порізати. Деякі господині люблять таку страву без цибулі, тому слід вибирати за смаком.
На платівку кабачка викладемо трохи фаршу і загортаємо у невеликий рулет. З цієї кількості кабачків вийде чимало рулетів, які навіть у сирому вигляді будуть апетитні. На дно сковороди викладаємо залишки кабачка, що залишився після чищення та різання. На ці кабачки слід викласти рулети з фаршем. Притискайте їх один до одного, щоб вони разом трималися.
Тим часом приготуємо соус-заливку: до томатної пасти додаємо воду і солимо, можна поперчити. Це перемішуємо до однорідності та додаємо в рулети. Рідина має повністю покривати блюдо.
Сковороду накрити кришкою та гасити до готовності на невеликому вогні. У процесі приготування намагайтеся не заважати, щоб вони залишилися цілими. Готові кабачки перекладіть на тарілку, засипте зеленню та подайте на стіл.
Нагадаємо, що ніжний, як хмарка, а аромат який: рецепт морквяного пирога із простих інгредієнтів.
Раніше ми повідомляли про гарбузовий манник у лимонному сиропі: рецепт без борошна та яєць для ласунів.