Страва однозначно здивує сім'ю та гостей, адже вона виглядає так, наче зійшло зі сторінки ресторанного меню.

Завдяки томатному соусу фрикадельки в картопляних човниках виходять дуже соковитими, а спеції надають особливого аромату, але їх можна замінити улюбленими. І попри великий список інгредієнтів, рецепт дуже легкий.

Фрикадельки в картопляних човнах, скріншот

Інгредієнти:

  • Яловичий фарш 700 г
  • Цибуля 2 шт.
  • Часник 6 шт.
  • Оливкова олія 4 ст. л.
  • Яйце 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Чорний перець (мелений) за смаком
  • Паприка до смаку
  • Кмин за смаком
  • Карі до смаку
  • Картопля 5 шт.
  • Перець чилі 2 шт.
  • Помідори чері до смаку
  • Твердий сир 300 г
  • Томатная паста 2 ст. л.
  • Вода 200 мл

Як приготувати:

1.Фарш змішайте з дрібно нарізаними цибулею, зеленню та часником. Додайте яйце, панірувальні сухарі, каррі, кмин, паприку, сіль та перець.

2.З фаршу, що вийшов, скачайте маленькі фрикадельки. Розріжте помиті бульби навпіл, витягніть серцевину ложкою і обсмажте ложечки в маслі на сковороді.

Популярні новини зараз

Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця

Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати

Показати ще

Фрикадельки, кадр из видео

3.Натріть сир. Частину покладіть на дно картопляних ложечок. Зверху викладіть фрикадельки і знову присипте сиром.

4.Покладіть зверху чері, нарізаний гострий перець і полийте соусом з пасти і води. Випікайте фрикадельки в картоплі 30 хвилин|мінути| при 220 градусах.

Нагадаємо, що ви ніяк цю страву не зіпсуєте: рецепт картоплі з хрусткою скоринкою.

Раніше ми повідомляли, що тепер ніякого вінегрету: рецепт запеченого буряка з горіхами та сиром.

Також ми повідомляли, що грибні котлети і смачніші, і дешевші, ніж м'ясні: рецепт, який усі хочуть спробувати восени.