Якщо ви шукаєте рецепт ситної та незвичайної консервації на зиму, зверніть увагу на цей печінковий паштет із баклажанами.

Його можна подавати з грінками, гарячою картоплею і всім, чого тільки душа забажає.

Баклажани на зиму, скріншот: YouTube

Рецепт простий і не триває багато часу, а підказала його Олена на своєму YouTube каналі "Щоденник життя".

Які інгредієнти потрібні:

  • Баклажан 2 кг
  • Печінка куряча 1 кг
  • Морква 500 г
  • Цибуля ріпчаста 500 г
  • Олія вершкове несолоне 250 г
  • Рослинна олія 125 мл
  • Сіль кам'яна 3 ч. л.
  • Перець чорний мелений 1 ч. л.
  • Лавровий лист 4 шт.

Як приготувати, покроковий рецепт:

Всі овочі вимийте, баклажани запікайте до м'якості. Печінку промийте та відваріть до готовності.

Популярні новини зараз

Старшокласникам оновили шкільну програму – вибору не залишать

Взяли перчик у супермаркеті та погодилися на зраду: у світі зрадники придумати власний "код" для пошуку коханців

Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій

Платіжка збільшиться вдвічі: українцям приготували новий тарифний подарунок

Показати ще

Моркву та цибулю почистіть, моркву натріть на велику тертку, цибулю дрібно наріжте. Розігрійте сковороду з олією і обсмажте цибулю до прозорості, додайте моркву, перемішайте і тушкуйте до м'якості.

Баклажани наріжте шматочками і перекрутіть через м'ясорубку. Потім перекрутіть печінку та піджарювання. У перекручену масу додайте масло, сіль, перець, перемішайте і тушкуйте на маленькому вогні 1 годину.

За цей час простерилізуйте банки та кришки. Розкладіть паштет у стерилізовані банки та герметично закрийте кришками.

Паштет з печінки та баклажанів, скріншот

Нагадаємо, що пиріжок? Давайте: рецепт сливової коси до чаю.

Раніше ми повідомляли, що грибні котлети і смачніші, і дешевші, ніж м'ясні: рецепт, який усі хочуть спробувати восени.

Також стало добре про маринований перець з часником за 30 хвилин: рецепт, з яким не потрібно чекати зими.