Намазки на бутерброди – це завжди зручно, смачно і не так вже й дорого. Якщо ви вже спробували готувати м'ясні намазки, обов'язково зверніть увагу на новий рецепт, який підказала кулінарна блогерка Юлія Сеніч.

Ця закуска готується з цибулі, але не лякайтеся! Запаху, який може вас відлякати, тут не буде лише яскравий і збалансований смак. Намазку добре подавати з хлібом, багетом або будь-якими іншими хлібними виробами.

Ось що вам потрібно для приготування:

  • Цибуля синя – 250 г
  • Оцет – 50 г
  • Оливкова олія – 2-3 ст. л.
  • Вода - 100 мл
  • Цукор – 2 ст. л.
  • Консервований тунець – 100 г
  • Майонез – 2 ст. л.

Як готувати:

  1. Цибулю наріжте кільцями і викладіть на суху сковороду. Полийте олією і посипте цукром. Гасіть 2-3 хвилини.
  2. Влийте оцет і воду, тушкуйте, доки вода не випарується. Це триватиме лише кілька хвилин.
  3. Для заправки перемішайте тунець із майонезом та додайте перець. Можна використовувати блендер, щоб одержати однорідну масу.
  4. З'єднайте цибулю із заправкою – і можна насолоджуватися!

Ця салат-намазка стане чудовим доповненням до вашого столу. Приємного апетиту!

А ми нагадуємо, 4 інгредієнти, а смак – божественний: рецепт м'ятного лікеру, який буде готовий до Нового року

Популярні новини зараз

"Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки

Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу

Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти

По 3600 грн на руки три місяці поспіль: кільком категоріям українців виплатять допомогу

Показати ще

Поки не спробуєте і не зрозумієте, що це не десерт: рецепт пирога з плавленими сирками

Крім того, секрети смачних котлеток розкрито: "трюки" досвідчених шефів, які допоможуть зробити страву повітряною