Якщо у вас влітку дозрів щедрий урожай кабачків, а перевірені рецепти оладок, пирогів та запіканок вже набридли, варто спробувати поексперементувати із соковитим овочом.

Кабачкові нагетси в духовці вийдуть дуже соковитими і м'якими всередині, з шаленою скоринкою зовні. Готуються вони просто, навіть без олії.

Нагетси з кабачка. Фото Freepik

Таку страву із задоволенням уплітатимуть навіть ті, хто постійно тримається у формі. Простим рецептом поділилася фудблогерка Дар'я у Instagram.

Інгредієнти:

  • кабачки – 3 шт.
  • яйця – 3 шт.
  • мука – 4 ст. л.
  • сухарі панірувальні – 200 г
  • сир твердий – 100 г
  • сіль, перець, сухий часник – за смаком

Нагетси з кабачка. Фото cкріншот з Youtube

Популярні новини зараз

Колишня зірка "Квартал 95" Олена Кравець знищила дочку лише однією фразою: навіть психолог не допоміг

Бронювання більше не гарантія: нові правила змусять українців збиратись до війська

Технічний збій чи привід для хвилювання: чому "Резерв+" перетворює українців на порушників

Українцям виплатять солідну допомогу: хто може отримати близько 11 тисяч на місяць

Показати ще

Спосіб приготування:

Наріжте кабачок, додайте спеції, ретельно перемішайте.

Нагетси з кабачка. Фото cкріншот з Youtube

Збийте яйця із сіллю, а сухарі перемішайте із тертим сиром. Потім обваляйте кожен шматочок у борошні, яйцях і сухарях із сиром.

Нагетси з кабачка. Фото cкріншот з Youtube

Викладіть на лист і готуйте в розігрітій духовці при температурі 200 С приблизно на 20 хвилин.

Подавайте зі сметаною!

Нагадаємо, що поки не спробуєте і не зрозумієте, що це не десерт: рецепт пирога з плавленими сирками.

Раніше ми повідомляли про дуже смачну піцу за 5 простих кроків.

Також ми повідомляли про секрети смачних котлеток розкрито: "трюки" досвідчених шефів, які допоможуть зробити страву повітряною.