Капуста - криниця вітамінів для холодної пори року. Взимку вона може стати чудовою альтернативою привізним овочам, оскільки процес закваски капусти не руйнує вітаміни.

Квашену капусту можна їсти як закуску, а також готувати з нею інші страви - борщ, суп, квашену тушковану капусту, пиріг, салати і подавати до м'яса. У капусту часто додають журавлину додаткової кислинки.

Квашена капуста з медом, fermilon

А ось мед і яблуко напевно багато хто з вас не здогадався б додати. Однак, як виявилося, це дуже смачно, при цьому рецепт дуже простий.

Інгредієнти на 10 порцій:

Популярні новини зараз

В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни"

До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів

Показати ще
  • капуста білокачанна – 1 кг;
  • морква – 1 шт.;
  • яблуко – 1 шт.;
  • сіль – 1 ст. л.;
  • мед – 1,5 ст. л.;
  • вода – 1 л.
Як приготувати капусту на зиму?
  1. Вимийте капусту, очистіть моркву. Наріжте овочі, перемішайте та утрамбуйте у банку. Яблуко очистіть. Наріжте його дрібними скибочками, додайте|добавляйте| в банку.
  2. Для маринаду закип'ятіть у каструлі воду, посоліть, додайте мед. Все добре перемішайте.
  3. Розмістіть маринад у банку. Залишіть капусту за кімнатної температури в три дні. Періодично куштуйте капусту, щоб вона не гірчила. Закривати банку можна, коли на поверхні утворюватиметься біла піна.

Квашена капуста з медом, фото з вільних джерел

Нагадаємо, що на крихту більше не подивіться: рецепт літнього супу з малосольними огірками вже підкорює серця.

Раніше ми повідомляли, що і смачно, і застуду вилікує: як легко приготувати варення обліпихи - малинове більше не потрібно.

Також стало відомо, що доставки більше не захочеться: рецепт корисної піци на основі з баклажану.