На початку літнього сезону огірки на українському ринку коштували досить дорого, але згодом ціни почали приємно знижуватись.
Завдяки цьому у господарок з'явилася можливість зробити смачну консервацію на зиму, але з огірків можна приготувати також незвичайну закуску. Така закуска сподобається тим, хто любить пікантні нотки в їжі, а забезпечить її часник, соєвий соус, червоний перчик і не тільки.
У поєднанні з цими продуктами огірки виходять неймовірно смачними, ароматними та в міру гострими.
Які інгредієнти знадобляться:
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ
По 3600 грн на руки три місяці поспіль: кільком категоріям українців виплатять допомогу
В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу
- огірки - 400-500 р.
- соєвий соус – 2 ст. л.
- лимонний сік – 1 ст. л.
- часник – 2-3 зубчики
- мед – 1 ч.л
- олія без запаху – 2 ст.л.
- червоний гострий перець за смаком
- кунжут – для прикраси
Процес приготування, покроковий рецепт:
- Огірки добре вимити, обрізати хвостики та нарізати великими кружальцями. Для приготування заправки змішати соєвий соус, лимонний сік, часник, олію, червоний гострий перець та мед.
- Нарізані огірки перекласти в миску, додати|добавляти| заправку і перемішати. Пробуємо за смаком, якщо потрібно, додаємо спеції, що бракують.
- Миску закриваємо харчовою плівкою і залишаємо маринуватися як мінімум на 20 хвилин, а краще на 1-2 години. Чим довше, тим смачніше. Потім перекладаємо в салатницю, посипаємо кунжутом і подаємо на стіл.
Нагадаємо, навіщо платити більше? Рецепт консервації кабачків, щоб вони були схожі на ананаси.
Раніше ми повідомляли, що дуже схожі на бочкові: рецепт малосольних помідорів у пакеті за годину.