Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які не знають, куди подіти залишки абрикосу, є дуже цікавий рецепт. Абрикосівка - це солодка наливка з абрикосу міцністю 18-20%. Наливку з абрикосу можна приготувати легко і просто в домашніх умовах.

Нам знадобляться лише 2 інгредієнти: свіжі абрикоси та горілка. Перевірений часом рецепт вже на Смачно!

Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими рецептами різних страв у соціальних мережах.

Рецепт "абрикосовки", скріншот: YouTube

Наливка з абрикосів готується з натуральних інгредієнтів, а відсутність хімічних домішок дозволяє їй максимально передати аромат і смак абрикосу. Цей напій стане приємним доповненням до дружніх розмов та відпочинку, коли збираєтесь із друзями чи родиною.

Популярні новини зараз

Рф готує серію масових ударів по Україні

Штраф на польському кордоні: українку покарали за документ

Шкільний рік 2025-2026: коли будуть канікули та чи введуть дистанційку

"Території не повернемо": українців закликали готуватися до другої війни

Показати ще

Рецепт "абрикосовки", скріншот: YouTube

Як приготувати наливку з абрикосу?

Абрикоси миємо, видаляємо кісточки та нарізаємо маленькими кубиками. Ретельно подрібнюємо фрукти та видавлюємо сік.

На 250 мл соку беремо 350 мл горілки, перемішуємо і ставимо на 30 днів у прохолодне місце для дозрівання.

Через місяць наливку з абрикоса проціджуємо, розливаємо в пляшки і закриваємо пробками. Наливка з абрикосу готова!

Для наливки з абрикосу можна брати будь-які сорти абрикосів. Головне, щоб вони були стиглі та солодкі. Розливати наливку бажано у скляні пляшки та тримати у прохолодному місці.

Нагадаємо, додайте вишні до молодого борщу і ваша кухня перетвориться на автентичний ресторан: секрет унікальної страви з Тернопільщини.

Раніше повідомлялося, що ці рецепти перевірені роками: народні засоби для боротьби з білокрилками на городі.

Також, як посмажити картоплю, щоб страва перетворилася на ресторанний шедевр: додайте секретний інгредієнт.