Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які не знають, куди подіти залишки абрикосу, є дуже цікавий рецепт. Абрикосівка - це солодка наливка з абрикосу міцністю 18-20%. Наливку з абрикосу можна приготувати легко і просто в домашніх умовах.

Нам знадобляться лише 2 інгредієнти: свіжі абрикоси та горілка. Перевірений часом рецепт вже на Смачно!

Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими рецептами різних страв у соціальних мережах.

Рецепт "абрикосовки", скріншот: YouTube

Наливка з абрикосів готується з натуральних інгредієнтів, а відсутність хімічних домішок дозволяє їй максимально передати аромат і смак абрикосу. Цей напій стане приємним доповненням до дружніх розмов та відпочинку, коли збираєтесь із друзями чи родиною.

Популярні новини зараз

Гороскоп на 21 листопада для всіх знаків Зодіаку: час покінчити з мотлохом у голові та справах настав

Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх

Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус

Заплатять усі, але один раз: чому українцям почали надсилати додаткові квитанції на газ

Показати ще

Рецепт "абрикосовки", скріншот: YouTube

Як приготувати наливку з абрикосу?

Абрикоси миємо, видаляємо кісточки та нарізаємо маленькими кубиками. Ретельно подрібнюємо фрукти та видавлюємо сік.

На 250 мл соку беремо 350 мл горілки, перемішуємо і ставимо на 30 днів у прохолодне місце для дозрівання.

Через місяць наливку з абрикоса проціджуємо, розливаємо в пляшки і закриваємо пробками. Наливка з абрикосу готова!

Для наливки з абрикосу можна брати будь-які сорти абрикосів. Головне, щоб вони були стиглі та солодкі. Розливати наливку бажано у скляні пляшки та тримати у прохолодному місці.

Нагадаємо, додайте вишні до молодого борщу і ваша кухня перетвориться на автентичний ресторан: секрет унікальної страви з Тернопільщини.

Раніше повідомлялося, що ці рецепти перевірені роками: народні засоби для боротьби з білокрилками на городі.

Також, як посмажити картоплю, щоб страва перетворилася на ресторанний шедевр: додайте секретний інгредієнт.