Кабачкова ікра була популярна завжди, скільки ми пам'ятаємо себе. У неї дуже багато шанувальників. Однак це не єдина смачна страва, яку можна приготувати із сезонного овочу.

Якщо ви хочете урізноманітнити меню, обов'язково приготуйте паштет із кабачків. Він виходить неймовірно ніжним і приємним на смак, а подавати його краще із грінками або у вигляді закуски.

Кабачки. Фото: скриншот Youtube

Інгредієнти:

  • Кабачки: 2 шт. (600г).
  • Цибуля ріпчаста: 1 шт.
  • Морква: 1 шт.
  • Кисло-молочний сир: 150 г (або 2 плавлені сирки).
  • Сіль, перець за смаком
  • Зелень кропу: невеликий пучок.

Як приготувати:

Цибулину ріжемо кубиками, обсмажуємо її на олії кілька хвилин. Додаємо натерту моркву, обсмажуємо 5 хвилин, постійно помішуючи. Кабачки ріжемо невеликими кубиками, додаємо до овочів у сковороду і гасимо під закритою кришкою до м'якості. Потім знімаємо кришку та готуємо відкритими ще 5 хвилин.

Перекладаємо нашу овочеву суміш у будь-яку чашу, солимо, перчимо і додаємо кілька зубчиків свіжого часнику. Подрібнюємо все блендером або розминаємо вилкою так, щоб залишилися зовсім невеликі шматочки кабачка.

Популярні новини зараз

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця

В Україні 60-річні більше не зможуть вийти на пенсію: коли та як зміняться вимоги до стажу

Показати ще

Коли кабачкова маса повністю охолоне, додаємо кисло-молочний сир або два плавлені сирки, в такому випадку їх теж потрібно подрібнити в блендері. Наприкінці додаємо подрібнену зелень.

Кабачковий паштет, фото vpuzo

Нагадаємо, що пікантна, але "до жаху" корисна: рецепт яблучної гірчиці та її цікаві властивості.

Раніше ми повідомляли про геніальний рецепт консервованих огірків: захочете "закатати" тонну.