Складно уявити собі літню спеку без поїздок за місто та смачних та ароматних шашликів.

Про те, як готувати шашлик, від якого всі будуть у захваті. Традиція смажити м'ясо на вогні закріпилася у культурі багатьох народів та країн світу, і українці не стали винятком.

Рецепт шашлику, скріншот: Instagram

Характерний для нашої країни шашлик – це маринована свинина, баранина чи курятина, яку смажать у мангалі на вугіллі.

Страву зазвичай доповнюють свіжими та печеними на грилі овочами. Щоб приготувати найсмачніший шашлик, потрібно знати кілька серкетів.

Популярні новини зараз

Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку

Суцільний головний біль: 3 знаки Зодіаку, які не годяться в дружини

Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого

Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку

Показати ще

Шашлик, фото pxhere

Смак літньої страви залежить не тільки від м'яса та спецій.

Деякі секрети набагато цікавіші і несподіваніші.

Тирса

Напевно, вам рідко зустрічалася така рекомендація, оскільки метод використовують лише професіонали. Для того щоб приготувати чудове м'ясо, потрібно заздалегідь відправити у воду невелику кількість тирси.

Її потрібно відправляти на гаряче вугілля у процесі приготування шашлику. Завдяки цій хитрості у м'яса буде незабутній аромат.

шашлик, скріншот з відео

Алкоголь

Спиртні напої допомагають значно покращити смак шашлику. Для маринаду можна використовувати шампанське, пиво, різні види вин, ром чи навіть коньяк.

Також міцні спиртні напої можна використовувати для обробки м'яса безпосередньо перед приготуванням. Апетитна скоринка буде забезпечена.

Алкоголь в авто, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що варення – надто нудно, зробіть желе: рецепт малинової заготовки на зиму.

Раніше ми повідомляли, що абрикосовою фантою насолоджуватиметеся всю зиму - приготуйте улюблений напій дитинства за найпростішим рецептом.

Також, дайте спокій печериці: як приготувати мариновані гливи, які ви не забудете.