Складно уявити собі літню спеку без поїздок за місто та смачних та ароматних шашликів.
Про те, як готувати шашлик, від якого всі будуть у захваті. Традиція смажити м'ясо на вогні закріпилася у культурі багатьох народів та країн світу, і українці не стали винятком.
Характерний для нашої країни шашлик – це маринована свинина, баранина чи курятина, яку смажать у мангалі на вугіллі.
Страву зазвичай доповнюють свіжими та печеними на грилі овочами. Щоб приготувати найсмачніший шашлик, потрібно знати кілька серкетів.
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Ощадбанк скасував обмеження для власників карток: що стане безкоштовним
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Росія може завдати потужного удару по Україні 20 листопада: посольство США застерегло всіх
Смак літньої страви залежить не тільки від м'яса та спецій.
Деякі секрети набагато цікавіші і несподіваніші.
Тирса
Напевно, вам рідко зустрічалася така рекомендація, оскільки метод використовують лише професіонали. Для того щоб приготувати чудове м'ясо, потрібно заздалегідь відправити у воду невелику кількість тирси.
Її потрібно відправляти на гаряче вугілля у процесі приготування шашлику. Завдяки цій хитрості у м'яса буде незабутній аромат.
Алкоголь
Спиртні напої допомагають значно покращити смак шашлику. Для маринаду можна використовувати шампанське, пиво, різні види вин, ром чи навіть коньяк.
Також міцні спиртні напої можна використовувати для обробки м'яса безпосередньо перед приготуванням. Апетитна скоринка буде забезпечена.
Нагадаємо, що варення – надто нудно, зробіть желе: рецепт малинової заготовки на зиму.
Раніше ми повідомляли, що абрикосовою фантою насолоджуватиметеся всю зиму - приготуйте улюблений напій дитинства за найпростішим рецептом.
Також, дайте спокій печериці: як приготувати мариновані гливи, які ви не забудете.