Кабачки дуже важко зіпсувати, особливо якщо йдеться про гасіння, тому навіть недосвідчений кулінар зможе приготувати цю страву.
Завдяки сметані страва виходить ситнішою, тому її сміливо можна подавати на обід, а також додавати в картопляне пюре або каші. Простим і бюджетним рецептом поділилася фуд-блогерка Вікторія в Instagram .
Які інгредієнти знадобляться:
- кабачки – 1,2 кг
- сметана – 300 г
- яйце – 1 шт.
- мука – 1,5 ст.л.
- масло – 5 ст.л.
- спеції: сіль, перець, паприка – до смаку
- базилік, орегано – по 1 ч. л.
- укроп – 1 пучок
- часник – 3 зубчики
- вода - 150 мл
Як приготувати кабачки:
Змішайте олію зі спеціями. Кабачки наріжте товстими півкільцями, складіть у пакет, туди вилийте масло зі спеціями і добре струсіть.
Українцям може загрожувати космічне подорожчання до 25 гривень за кубометр газу: "І це не межа"
Спадщину тепер не отримаєте: українцям розповіли про нюанси, які потрібно обов'язково врахувати
Українських дітей можуть не пустити за кордон: оголосили нові правила
Відстрочки втратять свою чинність: що чекає чоловіків з 11 листопада
Запечені кабачки викладіть у глибоку сковороду, туди влийте вершковий соус, посоліть до смаку. Доведіть до кипіння, іноді помішуючи.
Нагадаємо, що варення – надто нудно, зробіть желе: рецепт малинової заготовки на зиму.
Раніше ми повідомляли, що абрикосовою фантою насолоджуватиметеся всю зиму - приготуйте улюблений напій дитинства за найпростішим рецептом.
Також, дайте спокій печериці: як приготувати мариновані гливи, які ви не забудете.