Всі знають про користь кабачка для організму, але його головна перевага в тому, що він дуже швидко готується, а також поєднується з багатьма іншими продуктами.

Якщо ви вже готували овочеве рагу або смажені кабачки, обов'язково скуштуйте цей овоч у фаршированому вигляді. Це смачно, ситно та корисно. Начинку можна змінювати в залежності від власних уподобань, але за цим рецептом з горіхами та овочами виходить чудово.

Продукти для страви, скріншот

Інгредієнти:

  • кабачок - 1 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • ріпа - 1 шт.
  • морква – 0,5 шт.
  • помідори – 1 шт.
  • прованські трави – 0,5 ч. л.
  • волоські горіхи – жменя
  • сіль
  • цукор
  • перець
  • оливкова олія
  • зелень – для подачі

Процес приготування:

Підготувати інгредієнти, помити овочі та почистити. Кабачок розрізати навпіл і ложкою вибрати середину, постарайтеся не розрізати краї. Посоліть усередині та залиште на 10 хвилин.

Нарізати дрібним кубиком цибулю, моркву, ріпу. Середину кабачка нарізати і додати начинку. Обсмажити до напівготовності, прозорості цибулі. Додати|добавляти| нарізаний помідор і готувати ще 3 хвилини. На смак посолити, поперчити, додати щіпку цукру. Приправити прованськими травами.

Популярні новини зараз

Вручення повісток від ТЦК відбуватиметься по-новому: чоловіків попередили

Світом шириться смертельна інфекція, від якої немає ліків — може вбити лише один укус комара

Кого в першу чергу мобілізують після оновлення даних

Перевірте свій "Резерв+": кому терміново потрібно в ТЦК

Показати ще

Усередині половинок кабачка промокнути вологу, наповнити приготованою начинкою. Волоські горіхи розім'яти в крихту і посипати зверху начинкою. Збризкати оливковою олією. Поставити у розігріту до 200 градусів духовку на 35-40 хвилин. При подачі посипати будь-якою зеленню.

Фаршировані кабачки, фото unews24

Нагадаємо, що дайте спокій печериці: як приготувати мариновані гливи, які ви не забудете.

Раніше ми повідомляли, що настав час кабачків: рецепт овочевих котлеток, які сподобаються навіть м'ясоїдам.

Також стало відомо про італійське сонце власноруч: як приготувати лікер "Лімончелло" у себе вдома.