Намазки – це завжди просто, але дуже смачно. Якщо ви ще не куштували її з ароматних шпротів, ви багато чого втратили.
Така закуска консистенції дуже нагадує паштет, але готується ще простіше. Намазувати її можна на будь-який хліб, краще трохи підсмажений, а також поєднувати з різними овочевими салатами.
Інгредієнти:
- яйця курячі – 2 шт;
- плавлений сирок – 200 гр;
- шпроти - 1 банка;
- майонез – 1 ст.
- зелень на смак – 20 гр;
- цибуля – 50 гр.
Як приготувати:
1.Зливаємо масло зі шпротів, щоб намазка була не такою жирною. Цибулю очищаємо, миємо і дрібно нарізаємо. Чим меншими будуть шматочки, тим ніжніше вийде готовий фарш.
2.Отварюємо яйця в круту, охолоджуємо, очищаємо, нарізаємо. Зелень дрібно шаткуємо. Змішуємо у тарілці шпроти, цибулю, яйця, зелень. Натираємо плавлений сирок на дрібну тертку, додаємо разом із майонезом.
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
3. Тепер потрібно перебити це в однорідну масу. Найпростіший спосіб зробити паштет – використовувати занурювальний блендер. Якщо немає подібної кухонної техніки, можна використовувати вилку. Для зберігання паштет перекладаємо у скляну банку або пластикову форму із кришкою.
Обов'язково додаємо варені яйця. Вони не тільки збільшують масу паштету, покращують його присмак, але й допомагають регулювати рівень солі в закусці, знижуючи солонуватість консерви.
Нагадаємо, що часникові стрілки можна і потрібно готувати: швидкий рецепт зі сметаною, ви здивуєтеся.
Раніше ми повідомляли про ласощі, яким позаздрила б сама Роксолана: приготуйте ніжний десерт - "молочну халву".